"Need kaks tuuri on väga erinevad ja võrdlema ma neid ei hakka", räägib klaverivirtuoos. "Tegelikult on väga hea, et on erinevad tuurid: üks lisab teisele vürtsi ja pidev ümberhäälestumine aitab väga hästi vormis hoida", lisab Kappel.

Kui Ivo Linna ja Jaan Elgula tuur toimub vabaõhulavadel, siis Jassi Zahharovi ja Maria Listra kontserdid jõuavad suures osas kirikutesse. "Kirikutes on teine õhkkond ja häälestatus: vabaõhulavadel saab rohkem nalja, kirikutes ju palagani ei tee", kirjeldab Kappel kontserdipaiku.

Ehkki teised artistid ja kolleegid kiidavad Kappelit taevani, jääb mees ise tagasihoidlikuks: "Eestis on tegelikult palju selliseid bände, kes suudavad hästi erinevaid asju saata. Kui bänd saavutab nii-öelda oma näo, siis enam ei ole paremaid ja halvemaid – on lihtsalt erinevad. "Ise usun, et ennast teistest paremaks pidada ei ole mõtet", jääb Kappel kindlale arvamusele.

Kahte erilist suvetuuri koos Margus Kappeli suurepärase saatega on võimalik näha 1. juulist kuni 28. juulini kirikutes ja vabaõhulavadel üle Eesti.