Tallinna ülikoolis ajakirjandust tudeeriva 19-aastase neiu lugu on äravahetamiseni sarnane “Pealtnägijas” sõna saanud Mangi ohvritega — asukohaks taas Kadrioru pargi tihedad metsatukad, valitsemas pime aeg ning tegevusteks rituaalsed puupatsutamised, mis “tšakrate avamise” eesmärgil lähevad sujuvalt üle füüsiliseks ligitikkumiseks.

“Kuuuurijale” antud intervjuus rõhutas Lusti assistent mitu korda, et tunneb siiani hirmu Mangi võimaliku kättemaksu ees, kuna usub ravitsejatesse ja üleloomulikesse jõududesse. Kuna kõnealune intsident juhtus juba eelmise aasta oktoobris, põhjendas ta pikka vaikimist ka sellega, et pelgas inimeste negatiivset suhtumist ega uskunud Eesti politseisse. “Mind oleks võetud politseis lollaka blondina, kes tahab lihtsalt raha ja feimi ja see juhtum oleks tõstetud lihtsalt suurde patta ja sellega asi piirduks,” sõnas ta veendunult. “Sellepärast arvan, et palju parem on minna meediasse — siis äkki enam ükski tüdruk ei mõtle, et võiks temaga jalutama minna ja äkki ta ei julgegi enam selliseid asju teha,” nentis ta.

Enda sõnul oli Sandra juba lapsest saadik Igor Mangi tegemistega kursis, uskus tema usaldusväärsusse ning kui seesama kuulus mees Kadrioru pargis hilisel õhtutunnil juurde astus, tundis ta mehe jutu vastu siirast huvi. "Kui tavaline vanahärra oleks mulle lähenenud, oleksin kiiresti edasi läinud, aga kuna see oli Igor Mang, siis muidugi mõtlesin, et temaga võiks vestelda küll. Ta kiitis mu jope õnnetoovat värvi ja küsis, mis tähtkujust ma olen, seejärel kutsus jalutama ja kuna olime mõlemad koertega, siis nõustusin, kuigi sisetunne ütles, et peaksin talle kindlasti selgelt välja ütlema, et olen ainult 19-aastane, et välistada igasugused edaspidised kohvile kutsumised," meenutas neiu, tunnistades samas, et ei märganud, et Mang tema noorusele oleks vähimatki tähelepanu pööranud.

Presidendilossi ümbruses käitus Mang Sandra sõnul viisakalt, ent kui jõuti paksemasse metsatukka, läks asi imelikuks. "Üks hetk läks ta üht suurt puud patsutama, käis selle ümber, mõmises ja rääkis puu, maa ja kosmose energiast ning kutsus mind ka energiat tunnetama. Siis aga lükkas ta mu vastu puud ja hakkas igalt poolt katsuma. Isegi tol hetkel mõtlesin ikka veel, et ta sooritab mingit rituaali ja aitab mul tunnetada energiat. Algul ta patsutas õlgadelt ja kätelt ning aeg-ajalt läksid käed tagumiku peale. Siis aga hakkas ta ennast terve kehaga vastu mind hõõruma. Me ju kõik teame, kuidas käib püstises asendis seksimine, ta tegi täpselt selliseid liigutusi," meenutab neiu, lisades juurde, et tundis end otsekui halvatuna. "Ma kartsin, et äkki ta uinutab mu ära, ma ei julgenud liigutadagi, miski hoidis mind kinni. Oleks see keegi teine olnud, oleksin teda löönud ja minema jooksnud."

Sandra tegi Mangiga koos suurest hirmust läbi kaks puurituaali, millest ühe jooksul jõudis tähetarga käsi ka juba neiu intiimpiirkonda: "Ta pani oma palja käe mulle täiesti püksi, trussikute vahele. Ja kui ma ütlesin, et see läks küll veidi liiga kaugele, siis ta vastas, et seal on tšakra, mis vajab lahti tegemist. Ma ei suutnud seda lihtsalt uskuda. Ja siis otsustasin, et kuna ta ka elab Kadriorus ja näen teda väga tihti, siis ma ei jookse ära, aga rohkem ühegi puu juurde ka ei lähe. Nii me jalutasimegi tagasi, ta rääkis oma koerast ja sellest, kuidas ajakirjandus ei kõlba kuskile. Ja kutsus suvel oma sünnipäevale ja teinekordki koos jalutama. Mängisin kaasa, et tal ei tekiks kahtlusi. Ma nii väga kartsin kuni lõpuni, et ta uinutab mu ära."