"Kõigepealt kadus kuulus blogija meie rahaga ära ning seejärel üllitas loo, mis keskendus ainult negatiivsele," kirjutatakse Buduaar.ee keskkonnas.

"Kui värske Buduaar poelettidele jõudis, tekkis meil mõte paluda ka Mallukal seda lugeda ja temale meeldinud teemasid oma blogis kajastada," jätkus tekst Buduaaris. See väide aga blogija enda sõnul paika ei pea ning blogi Mallukas.com autor Mariann Treimann esitab Publikule ka kirjavahetuse Buduaari turundusjuhi Marget Haugiga, milles viimane sõnab: "Prooviks koostööd selliselt, et sa loed seda ja kirjutad, mida sa seest leidsid."

"Nad soovisid artiklit, kui ma reisile läksin. Ma unustasin selle (ajakirja – toim.) kaasa osta ja tagasi tulles pakkusin, et kannan neile raha tagasi. Nad ütesid, et ajakiri on juuni lõpuni müügil, tee ikka ära," sõnas Mariann Publikule.

"Nad tahtsid arvustust ja solvusid, et see negatiivne oli," sõnas Mariann Treimann kogu intsidendi peale. Treimann lisas, et kaebas Buduaari artikli eest pressinõukogusse.

Buduaar.ee keskkonnas avaldatud artiklis väidetakse, et Mariann Treimann ei täitnud kokkulepet ja ei esitanud ostetud blogipostituses kokkulepitud sisu – teisisõnu, ei kirjutanud tellijale meelepärast arvustust. Buduaar Meedia OÜ juhatuse liige Marge Tava sõnul sisulist kokkulepet siiski ei olnud: "Meil ei olnud kokkulepitud sisu, ostsime raha eest sisuturunduse loo ja eeldasime, et kuulus ja edukas blogija teab, mis asi on oma olemuselt sisuturundus."

"Mitte ühtegi hea tava kohaselt ei peaks see olema üdini negatiivne," lisas Tava oma vastuses.

Kas Buduaar.ee oma olemuselt ka ajakirjanduslikke väärtuseid esindab, Marge Tava üheselt ei vastanud. "Buduaar on meelelahutusportaal. Me ei kuulu ajalehtede liitu," sõnas Tava Publikule.

Treimann on otsustanud esitada Buduaar.ee-s ilmunud artikli eest pressinõukogusse kaebuse. Küsimusele, miks ei avaldanud Buduaar.ee oma algses artiklis Treimanni vastulauset, sõnas Marge Tava: "Esiteks, meil oli tema kommentaar olukorrale olemas, et miks ta lugu õigeaegselt ei teinud. See, mis puudutab sisu poolt, siis tema seisukoht oli ju tema blogipostituses kirjas." Miks vastulause aga avaldamata jäeti, Marge Tava ei täpsustanud.