"Maire on mu elu kõige suurem kingitus jumala poolt", ütles Jaak Joala ühes vanas videosalvestuses.

Maire tunnistas saates "Jaak Joala tähtkuju", et nende tutvus ei olnud armumine esimesest silmapilgust, vaid pigem nagu vana äratundmine. Ta tõi välja, et otseloomulikult ei olnud see kerge saatus siduda ennast kõigi naiste lemmikuga nagu Jaak tol ajal oli - meeletu hulk kirju ja armastuseavaldusi tüdrukutelt, lilled ja nipsasjakesed, mida estraaditähele saadeti.

Vahur Kersna küsimuse peale, mis argument siiski pani Maire otsustama Jaaguga kokku jäämise poolt, vastas naine südamlikult, et see oligi armastus ning kirjeldas seda, kui tunnet, kus sa lihtsalt tead, et sa ilma selle inimesta elada ei suuda.

"See on vajadus selle inimese olemasolu, toetuse järele. Soovid selle inimesega oma elu jagada ja temaga koos kasvada", ütles naine.

Maire tõi välja, et nad ei olnud Jaaguga kumbki mõistuse inimesed, vaid pigem väga emotsionaalsed, sest mõlemad on vee märgid. Nii võrdleski Maire nende suhet jõega, mis ei ole kunagi see sama, mis alguses.

"Ja ta ei peagi olema. Elu peab olema areng. See teadmine ja inimeseks kasvamine. Kõik ei ole nii lihtne, kui noorest peast võib-olla paistab", tõdes naine.