"Ma vaatasin ainult esimest saadet, teistest olen näinud ainult reklaamilõike," tõdes Aunaste ja lisas, et ta ei ole tõesti rohkem seda vaadanud. "Mul puudus huvi. Kui vaatad esimese saate ära, siis sa teed enda jaoks teadmise, et kas ma hakkan saadet vaatama või ei hakka," lisas Maire.

"Kuna ma vaatan väga palju televiisorit ja samas on mul samal ajal alati midagi muud vaadata, siis ma olen otsustanud, et mind tõesti ei huvita," täpsustas ta ning lisas, et vaatas esimest saadet, kus rääkis oma peremuredest olümpiavõitja Erika Salumäe. "Lihtsalt see ei ole must be programmis minu kui televaataja jaoks," nentis Aunaste ning lisas, et nii palju kriitikut temas ei ole, et lihtsalt kritiseerimise või retsenseerimise jaoks saadet vaataks.

Naistelesaatejuhtide põuda Maire Aunaste Eesti telemaastikul ei tähelda. "Mina arvan, et Grete Lõbu ja Anu Välba näol on see kaetud. Kuigi noh, Grete teeb küll teistsuguseid saateid, aga meil on kaks tugevat naissaatejuhti," lisas ta ning tõdes, et ehk meelelahutuse lahter jääb tõesti selles osas tühjaks. "Anu täiesti ju täidab talkshow niši, katastrofaalset ei ole midagi," sõnas Maire Aunaste lõpetuseks.