“Kõik on meie klubis teretulnud, kui nad näitavad üles vaid austust. Cara ja tema sõbrad ei käitunud aga vastavalt meie ootustele,” rääkis Londoni kõige menukama striptiisiklubi SophistiCats omanik Simon Langer väljaandele DailyMail. “Paraku oli klubi täis ja maja ees oli väike järjekord, kuid Cara nõudis, et neid lastaks koheselt sisse ja tasuta. Cara korrutas töötajatele “Kas te ei tea, kes ma olen? Ma olen Cara Delevigne. Ma olen Cara ja see on mu sõber Amber, kes just lahutas”,” kirjeldas Simon reede õhtul aset leidnud intsidenti.

Supermodell rääkis klubi töötajatele kui kuulus ta on, kuid paraku on nad sellega juba vägagi harjunud. Kuna kolm näitlejatari saabusid suures seltskonnas, oleks nad laua saanud vaid šampuse pudeli ostmise korral — samad reeglid kehtivad igale stripiklubi kliendile. “Carale see ei sobinud ja ta vaatas vaid imestunult oma sõbrannasid. Ta läks üpris marru ja ärritus, kuid me ei saanud neid kuidagi aidata. Palusime neil lõpuks lahkuda, sest nad ei tahtnud raha maksta, ropendasid ja vehkisid kätega,” seletas klubi omanik.

Loomulikult ei avaldanud Cara kuulsus neile muljet, sest klubi külastavad igapäevaselt A-listi kuuluvad nimed. Klubi kurikuulsate klientide nimistusse kuuluvad Ben Stiller, ansambli Queen liikmed, Rolling Stonesi rokkarid ja isegi printsess Eugenie, kes on kõik maksnud piletiraha nagu iga teine.

SophistiCats on üks Londoni vanimaid ja menukaimaid striptiisiklubisid. Koht on saanud nii populaarseks, et mõne kuu pärast avatakse Soho linnaosas selle filiaal.