New York Yankeese täht A-Rod läks pärast steroidide tarvitamise paljastamist tagasi eksnaise Cynthia juurde. Mõistagi on see popdiiva Madonna väga vihaseks ajanud, kirjutab Daily Mail.

"Madge is pissed!" ehk Madonna on tige, paljastab allikas lehele. Diiva olevat pahane eelkõige seepärast, et pesapallistaar ei otsinud skandaali sattudes lohutust tema juurest.

Väidetavalt soovitasid A-Rodi advokaadid oma hoolealusele võimalikult madalat ja positiivset profiili hoida. Peamine sõnum on, et halba kuulsust rohkem ei lisanduks. Lisaks soovitus: "Unusta Madonna!"

Madonna ja A-Rod on viimasel ajal küll ohtralt telefonitsi suhelnud ning naine on vandunud mehele, et tema afäär Brasiilia modelli Jesus Luziga oli 100% reklaamikampaania.

Madonna oleks tahtnud olla just see, kes soovinuks oma oskusi ja vajalikkust Alexile raskel ajal tõestada. On ju Madonna olnud aastaid skandaalide keskel.

"Madonna kardab, et nüüd kaotab ta Alexi," lisab allikas ajalehele.

Tõsi, kõik ei pruugi olla veel kadunud! Allikas teab täiendada, et Madonnal on juba plaanis Alexiga salakohtumine - see võib olla tema suur ja ehk viimane võimalus.