Popstaar jagas pilti allkirjaga "See foto on 100% #rebelhearts." Rebelhearts ehk sõjakad südamed, on nimi, mis ehib naise albumit. Tuleb välja, et naine kasutab vastuolulist ja tugeva sotsiaalse sõnumiga fotot oma peagi ilmuva kauamängiva promona.

Postitusele järgnes hulganisti kommentaare, kus osad näevad fotot armastuse sõnumina, ent teised ei võta sõnumit kuigi hästi vastu. Üks inimene süüdistas Madonnat lausa religioossete inimeste provotseerimises.

Foto tegelik autor on Ziv Zade, kes tegi ülesvõtte ühe Tel Avivis asetseva geipidude organisatsiooni jaoks.

"Originaalis on see foto tehtud ühe geipeo reklaamiks. Tegin selle oma stuudios Tel Avivis eelmisel suvel, sõja ajal, just Iisraeli pommitamise ajal," sõnab fotograaf Zade. "Me olime väga muserdatud toonase olukorra tõttu ja tahtsime pisut helgust heita sellele pimedale ajale. See oli meie viis karjuda vabaduse ja rahu järele."

Zade kasutas juhust ja tänas oma Instagrami kontol Madonnat foto jagamise eest allkirjaga "Ja laskem vabadusel võita".

Madonna on ka eelnevalt oma Instagrami postitustega meeli erutanud. Jaanuaris jagas lauljanna fotosid suurkujudest nagu Martin Luther King juunior ja Nelson Mandela, nimetades neid samuti teemaviitega rebelhearts. Ka siis olid inimesed šokeeritud, et ta kasutab niivõrd mõjuvõimsaid ajaloolisi isikuid enda albumi promokampaanias. Eelmisel aastal kirjutas ta oma poja foto alla sõna "neeger", mis samuti pahameele osaliseks sai, misjärel Madonna vabandas avalikult.

This image is 💯. ❤️#rebelhearts

A photo posted by Madonna (@madonna) on