Le Boni südame on võitnud Eesti folklauljatar Maarja Nuut ning tema lugu "Üts pruut". "Päeva, nädala, kuu, võibolla aasta 2014 lugu," kiitis mees. "Kui inglid laulavad, siis kõlavad nad tõenäoliselt nii," lisas ta.

Publik uuris, mis emotsioone selline tähelepanuavaldus Nuudis tekitab.

On teil mingi seos või oskad aimata, kuidas selline mees Sinu muusika avastanud on? 

Minu muusikat on vahetevahel mängitud hilisõhtuses BBC saates "Late Junction" ja ühel korral sel sügisel Simon mind seal kuuliski, misjärel otsis üles kodulehe ja tellis plaadi. Meilikasti saabus kiri kelleltki SJC-lt, lisaks plaadile soovis ta mulle edu Hispaania kontserdiks ning lisas, et mängib ise järgmisel nädalal Texases. Põgusas kirjavahetuses küsisin vastu: "So you're a musician too?" Alles peale meili saatmist näitas Gmail mulle täisnime ning mõtlesin, et oot-oot seda nime ma ju tean..

Mis emotsioone see uudis sinus tekitas? 

Et sellest üldse uudis sai, oli üllatus. Tegelikult on ju alati hea meel, kui kellelegi su muusika korda läheb, olgu ta siis nii tuntud või tundmatu kui tahes. Mind pani imestama, et inimene, kes aastakümneid tiirelnud muusikatööstuses, on jätkuvalt huvitatud uuest muusikast ja artistidest. Ning ei kuula plaate vaid Spotify’st, vaid kirjutab artistile ja tellib selle omale postiga koju. Väga lahe.

Kuidas teada said, et ta oma enam kui 100 000 Twitteri jälgijale sinu muusikat soovitas ja sind ülistas? 

Kuigi pole aktiivne Twitteri kasutaja, on mul seal konto ning mainitud säuts ilmus mu seinale.

Mida selline tunnustus sinu jaoks tähendab ja kas oled juba tajunud, et huvi sinu ning su tegemiste vastu on kasvanud ka tänu sellele? 

Loomulikult on huvi kasvanud. Tänu sellele postitusele on nelja päeva jooksul mu Soundcloudi profiilile lisandunud 40 000 kuulamist. Isegi kui tegu on üsna kitsa nišimuusikaga, siis olen kindlasti leidnud omale uusi kuulajaid. Ja mis kõige toredam, mõnusat tagasisidet on tulnud hoopis teistes muusikažanrites tegutsevatelt artistidelt.