1. Jüri Nael
Lisaks lavastaja ja dramaturgi magistrikraadile on Londonis elav Jüri teinud endale ka massööripaberid ja avas oma isikliku massaažitoa, mida kiidab teiste seas näiteks isegi Peeter Rebane.
2. Kene Vernik
Lauljatar Kene, kes ilmus Eesti meelelahutusmaastikule staarisaatest ning on nüüd hinnatud külaline alternatiivse muusika skeenel, töötab päevasel ajal hoopis Hea Une Keskuses unenõustajana.
3. Urmas Voolpriit 
Ansamblist Blind tuntud Urmas Voolpriit töötab Eesti Rahvusringhäälingus helioperaatorina.
4. Summer
Indrek Raadik ehk Summer, kes muidu rokib The Tuberkuloitedi koosseisus, müüb tööajal mersusid ja töötab AS Silberautos kliendinõustajana.
5. Elmar Liitmaa
Endine Terminaatori kitarrist on Pindi kinnisvara firma maaklerite ridades väga hinnatud spetsialist.
6. Diana Klas
Näitejanna Diana Klas on pere elatamiseks proovinud mitmeid erinevaid ametid - küünetehnik, poemüüja, naistevangla kultuuritöötaja, haigla hooldusõde.
7. Heiko Leesment 
Ansambli Sibyl Vane bassimees Heiko Leesment teenib igapäevast elatist mitte tuuritades, vaid hoopis Politsei- ja Piirivalveameti pressiesindajana intervjuusid andes ja pressiteateid kirjutades. 
8. Kristjan Rabi
Suvesangar Kristjan Rabi ei tegele ainult ekraanil lolli mängimisega, vaid töötab tegelikult reklaamiagentuuris Tank.

No ja siis on muidugi kõik need kultuuritegelased, kes hetkel Riigikogu liikme leiba mekivad, alates poolest Singer Vingeri bändist lõpetades terve plejaadi näitlejatega. Neid me nimekirja ei pannud sedapuhku!