Glamuuri liiga palju?

Publik uuris, kuidas sobiks meie presidendiprouaks Kadi Tarand? "Ma tean temast esialgu veel väga vähe. Aga ta on nii noor," on Kallasti esimene reaktsioon. Ta ütleb pärast mõttepausi, et ehk võib Kadi Tarandi elukogemus nii olulises rollis olla liiga väike. Kuid kõige olulisem on taktitunne!

Kallast nendib, et tema meelest on Eestis glamuuri liiga palju ja argiste teemadega tegeletakse vähem.

"Meie riigis tekib vahel tunne, et vaesemad inimesed oma lihtsatel töökohatadel on alandatud. See tunne ei tohiks tekkida. Hinnatakse vaid kõrgharidust, kuid mis saaks siis, kui kogu Eesti täituks tähtsate kõrgharidusega inimestega? Meil ei mõisteta, et riik vajab ja peab tunnustama igasuguseid inimesi - meil on juhuslikult vaja ka aknapesijaid, müüjaid turule ..."

Peaks tekitama hea tunde

Kallasti meelest peaks presidendiproua tekitama positiivse tunde ka vaesemate ja väiksema haridusega inimeste seas.

"Ükskõik, kes saab järgmiseks presidendiprouaks, oleks suurepärane, kui see naine teaks oma kohta. Helle Meri on selles küsimuses ideaalne näide! Ta oli presidendist alati kaks sammu taga. Uus esileedi peab presidendil laskma olla president. Need asjad algavad väikestest asjadest, selleks on vaja elukogemust ja vaistu. Eesti vajab taktitundega presidendiprouat!"