Et Ciro on ise kunagi kiusamise ohver olnud ja abi saanud, mõtles ta, et on aeg oma kogukonnale miskit tagasi anda. Nõndaks lõi ta laua, mille taga võtab igal pühapäeval kahe tunni vältel vastu inimesi, kes talle südant puistata soovivad. Ühe sessiooni hind on kaks dollarit, see kestab viis minutit ning selle vältel pakub Ciro vastu häid nõuandeid.

"See on väga hea võimalus ka lisaraha teenida," sõnas Ciro New York Postile. Ühel päeval astus Ciro laua juurde abielupaar, kes vajas suhtenõu. Nimelt oli meesterahvas õnnetu, et ta naine hiljuti veganiks hakkas. "Ütlesin talle, et naine ju ei pahanda, kui mees liha sööb," selgitas Ciro oma töö tagamaid. "Talle meeldib lihtsalt sinust erinevaid asju süüa ja nad peavad sellega toime tulema," jagas Ciro paarilegi jagatud head nõuannet.

"Ciro on väga tundlik laps ja tal on olnud minevikus raskeid aegu," rääkis Ciro 35-aastane ema Jasmine, kes on ametilt luuletaja. "Esimesel päeval, mil ta oma psühhiaatriaputka püsti pani, oli ta väga närvis ja ebakindel. Aga juba mõne pühapäeva möödudes minetas ta pinged ja tuleb oma ettevõtmisega väga hästi toime," kiidab ema oma poega.

"Ta on alati olnud oma vanusest ees," lisas poisi isa Adam.