Õnnelikud vanemad Jari ja Ly kutsuvad oma vastsündinud maimukest Caro’ks, teab neile lähedalseisev inimene meile pajatada. Sama allikas teab ka rääkida, et õnnelikud vanemad on otsustanud veeta jõulud seekord Soomes Jari vanemate pool.

Ly ja Caro jõulukinke hankimas

Soome ajakirja „7 Päivää” hiljutisest artiklist ja fotoreportaažist selgub, et Lyd ja pisikest Carot nähti eelmisel nädalal Helsingi Idakeskuse kaubanduskeskustes pikalt jõulusisseoste tegemas.

Kuigi kumbki vanematest meeleldi intervjuusid ei anna, teab Ly sõbranna pajatada, et noorpaar on otsustanud mõneks ajaks elama jääda Rootsi. Põhjuseks loomulikult Jari Litmaneni kuulumine Malmö FF-i.

Ka nende poeg Caro sündis Malmö sünnitushaiglas ja läks Litmanitele maksma 3000 eurot (47 000 EEK), kuna kummalgi vanematest pole Rootsi kodakondsust.

Jari pühendub eelkõige perele

Jari Litmanen veedab suurema osa ajast koos oma uue perega. Enne Soome visiiti on mõlemad tunduvalt vähendanud oma töökohustusi, et võimalikult palju aega veeta koos pisipoeg Caroga.

Näiteks jättis Jari poja sündimise paiku vahele ka Soome ja Eesti vahelise jalgpallimatši, et olla Lyle toeks. Jari ja Ly naasevad Rootsi kohe pärast jõule.