Šokeerivad dokumendid, milles on põhjalikult dokumenteeritud Britney ja tema endise mänedžeri Sam Lutfi vaheline draama, avalikustavad äärmiselt detailselt staari kannatusi aastatel 2007-2008, kirjutab TMZ.

Kohtunik ütleb, et Britney elu oli aastal 2007 tõelises keerises. Toona oli tal käsil lahutus, vaidlus laste hooldusõiguste üle, võõrandumine oma vanematest ning kõige tipuks oli ta ka langenud narkootikumide küüsi. Sam olevat lauljatari korduvalt manitsenud oma sõltuvust ravima, kuid Britney pere sõnul varustas hoopis mees ise teda narkootikumidega.

Spears palus teda oma mänedžeriks ja Sam oli nõus vaid kahel tingimusel — et staar lõpetaks meelemürkide tarvitamise ning laseks tal ise tiim kokku panna. Samuti tahtis ta kasutada narkokoeri, et Britney kaines olekus veenduda.

Hoolimata antud lubadustest, jätkas naine siiski uimastite kasutamist ja asi läks lausa nii käest ära, et kord leiti magav staar keset parklat maas vedelemas.

Õnneks on Britney Spears tänaseks päevaks oma elu taas joone peale saanud — ta jätkab oma edukat karjääri ning temast on saanud väga hooliv ema.