Vaid vähesed naised on võitnud hertsoginna usalduse. Kate’i paremaks käeks on Norfolki kaunitar Sophie Carter, kes on ühtlasi ka printsess Charlotte’i ristiema. Kate usaldab blondi iludust nii väga, et Sophie kutsuti ka hertsoginna üliprivaatsele 34. sünnipäevapeole.

Sophie ja Kate on sõbrustanud juba aastaid ning erinevatel üritustel näeb teda tihti hertsoginna kõrval seismas. Nooruspõlves käidi koos pidutsemas, nüüd veedetakse aega aga Wimbledonis tennist mängides.

Sophie on Norfolki suurärimehe Robert Carteri tütar, kes on pidanud kooliõpetaja ametit. Durhami Ülikooli lõpetanud naine on ka loonud õpetliku rakenduse nimega “Hip Hop Hen”.

Räägitakse, et kuningliku paari kolimist inspireeris prints George’i ristiisa William van Cutsem. Tema vanemad rentisid 90ndatel Anmer Halli ning printsid William ja Harry olid seal sagedased külalised. Võib kindlalt öelda, et printsil seostub kohaga väga palju õnnelikke lapsepõlvemälestusi ning just sellepärast otsustatigi sellesse majja ise kolida.

Van Cutsemi ema Emilie oli pärast printsess Diana surma Williamile lausa ema eest.

Kinnisvaraärimehest Williamit peetakse neljast van Cutsemi vennast kõige nägusamaks ning kuningliku paari suureks õnneks kolis mees ka ise oma abikaasa Rosie’ga Londonist Norfolki.

Kaks Williamit on tuntud kui pruutide vahetajad. Aastal 2007, kui prints Kate’ist korraks lahku läks, lohutas meest van Cutsemi praegune abikaasa Rosie Ruck Keene. Lisaks käis prints ka van Cutsemi endise pruudi Olivia Hunt’iga.

William van Cutsemi hiljutiste ärisaavutuste hulka kuuluvad privaatne ratsaklubi ning moebränd Tory London.


Foto: Vida Press

Norfolki väisab nädalavahetusteti ka kriketimängijast advokaat Rupert Finch, kellega Kate omal ajal käis.

Rupert on abielus printsi kauaaegse sõbranna Natasha Rufus Isaacsiga, kes on Reading’i markii Simon Isaacsi tütar ja moebrändi Belulah üks loojatest. Belulah on juhuslikult ka üks Kate’i lemmikutest.

Paaril on pisikene tütar Georgia, kes on printsess Charlotte’ile ideaalne mängukaaslane.

Charlotte’i kolmas ristivanem on Williami nõbu Laura Fellowes.

Tema vanemad on printsess Diana vanem õde leedi Jane ja lord Robert Fellowes, kes on kuninganna erasekretär. Lordi on nimetatud ka maakonna kõige meeldivamaks õhtusöögikülaliseks.

Laura on väga lähedane nii Williami kui ka Harryga ning sõprade sõnul on tal lubatud mõlemat halastamatult narrida. Ta on märkimisväärselt diskreetne ja äärmiselt ustav. Laura on tuntud oma värvika karakteri poolest ning ta armastab väga ratsutamist ja koeri.

Laura abiellus aktsiate analüütiku Nick Pettmaniga aastal 2009 ja pulmas viibisid ka Kate ja William.

Hetkel kirjutab Laura pseudonüümi Mave Fellowesi all (tema hüüdnimi on Mavis) ning tal on kaks väikest poega, kes saavad George’iga mängida.


Foto: Vida Press

Hertsoginnale väga sobilikuks jutukaaslaseks on blond kaunitar Davina Barber (neiupõlvenimega Duckworth-Chad), kes on ka Williami teise sugulusastme nõbu.

Davina ema Elizabeth oli Diana nõbu, kes oli tema pulmas pruutneitsi. Elizabeth käib senini prints Charles’iga läbi ning kogu perekond viibis ka Williami ja Kate’i pulmas aastal 2011. William ja Davinga on väga lähedased sõbrad.

Davina elab Norfolkis koos oma abikaasa Tom Barberiga, kes omab luksuslikku reisiagentuuri. Neil on kaksikutest tütred.

Kui enamik Cambridge’i sisemisest ringist on abielus ja noorte lastega, siis Archie Soames (pildil paremal) on erandiks.

Suurbritannia poliitiku Winston Churchilli tütre Mary lapselaps on samuti üks Williami usaldusisikuid.

27-aastane investeerimispankur korraldab oma Norfolki kodus meeleolukaid õhtusööke, kus William ja Kate on sagedased külalised.

Hetkel vallalisel Soamsil oli 17-aastaselt märkismisväärne suhe endast palju vanema Ameerika modelli Caprice’iga.

Lord ja leedi Tollemache elavad Helingham Hallis, kus üheks sagedaseks külaliseks on kuninganna isiklikult.

Neil on kaks poega: pankurist Edward, kes on prints Charles’i ristipoeg ja aktsiate haldurist James, kellega William koos ülikoolis käis (pildil koos abikaasaga). Edwardil on abikaasa Sophie’ga kaks poega, James on abielus printsess Florrie von Preussen (Preisimaalt).

James’i 21. sünnipäeval jooksid prints William ja tema sõber Guy Pelly aluspesu väel ümber vallikraavi. Selliseid kuninglikke trikke vist enne prints George’i teismeiga enam ei näe.

Oma hüüdnime “Mäger” sai James ülikoolis käies, kuid keegi ei tea miks. Ta on Williami nii hea sõber, et sai tema ja Kate’i pulmas lausa kõne pidada,

Ta on ka hertsoginnaga väga lähedane ning lohutas naist, kuid too Williamist aastal 2007 lahku läks.

Mägra abikaasa on leedi Laura Marsham, kes on Romney krahvi ja krahvinna tütar.