Kui viimati esindas Moskvas toimunud iludusvõistlusel Eestiti kõneaineline Soomes elav Miss Estonia 2013 Kristina Karjalainen, siis sel tänavusel konkursil on meie ilusatest naistest kubisev riik esinduseta.

Uurides Miss Estonia kodulehekülge, leiame eest Valeri Kirsi 9. detsembril 2014 postitatud teadaande, milles kirjutab järgmist: "Olin valmis lõplikult loobuma MissiMeistri rollist, kuid aastaga laekus ilma reklaamita suhtpalju osalussoove ja et silmapiiril oli isegi ME (Miss Estonia - toim.) kaubamärgi uus ostuhuviline, kes omakorda soovis enne ME kaubamärgi ostmist ka näha, kuidas ma viimast võistlust korraldan, siis võtsingi taas ka 26-nda aasta valimisvõistluse ette. 16.11. kuulutasime välja Iluduskuninganna valimisvõistluse Eesti Miss Estonia 2014-15 tiitlile."

Kirss lisas, et kuna Miss Universe võistlus on lükatud 2015. aasta jaanuari (tavaliselt toimub võistlus aasta lõpus, sestap kroonitakse ülehomme Miss Universe 2014, mitte 2015), siis nii kiiresti missi valida ja saata paraku ei saa. "Otsustasin briljantsete ME kandidaatide otsimist pikendada kuni 10. veebruarini 2015," seisab kirjas.

PS! Kui arvad, et Sinust võiks saada Miss Estonia 2015, siis Eesti ilusaima naise tiitlile saad kandideeri SIIN!