"Eks ma ajakirjanikest saan loomulikult aru, kui sul on lugu ja sul on vaja seda illustreerida, siis sa illustreerid seda materjaliga, mis müüb. Miks ma olen pahane ja pettunud, et natuke vale näide. Äripäeval kukkus natuke pahasti välja lihtsalt. Selleks, et oma õigusi kaitsta, pöördusin ma pressinõukokku. Ajakirjanikuna ma mõtleks samamoodi, et illustreerime selle Luisa Värgi OÜga, sest ta on peaministri elukaaslane. Kõik lehed refereerivad seda uudist ja teevad seda veel palju suuremaks uudiseks, kui vaja," seletas Luisa, kes pöördus enda õiguste kaitsmiseks pressinõukogu poole.

"Vale oli see, et minu täielikku vastulauset ei avaldatud ja artiklis oli faktivigu. Põhjust ju ei olnud, sest mina ei OÜ-ta. Nemad tegid OÜ-tamisest loo, aga siis nad oleks pidanud leidma õige näite sinna juurde. Nad leidsid näite, mis nende arvates oli OÜ-tamine, aga tuli välja, et tegelikult ei olnud. Mina pakun igapäevaselt teenust miljonitele erinevatele klientidele ja nii see on - ma ei OÜ-ta, ma pakun teenust."

Luisat solvas ka see, et artikli märksõnadeks ei pandud tema nime, vaid hoopis peaminister, meelelahutus, maksu ja tolliamet ning reformierakond, kuhu ta ei kuulu.

Õnneks suudab lauljatar siiski näha ka skandaali positiivset külge ja tõdeb, et vähemalt teavad nüüd kõik, mis OÜ-tamine tegelikult tähendab. "Maksuamet on lausa vabandanud, et seda sõna nad enam ei kasuta. Selles mõttes on ta ju positiivselt mõjunud, et ma ei jäänud selle murega üksi. Teised ettevõtjad olid ju kõik sellega nõus, et Äripäev tegi mulle natuke liiga. Ma ei ole selline inimene, kes solvuks tohutult või pikka viha peaks."

Homme esitleb Luisa restoranis Bastione enda enda uut plaati, mille tema OÜ ka ligikaudu 10 00 euro eest välja on andnud. "Ta on südameprojekt, ma ei tea kedagi, kes sellepärast välja annaks, et plaadimüügist tuleks metsik tulu. Ta on selleks, et tuleks uus kava ja uusi laule. Tänu sellele saan esinemisi."

Plaadil on üheksa lugu ning kõikide laulude autoriteks on Luisa Värk ja Mikk Tammepõld. "Mõned tekstid ka laenatud Doris Karevalt, Anna Haavalt ja Viivi Luigelt. See on mõnus muusika," kirjeldab ta enda uut loomingut.