"Sõõrumaa lugu on väga värskendav ja eeskujuks noortele ettevõtjatele, sest olles saavutanud täieliku materiaalse kindlustatuse, lugupeetuse ja „self-made“ ärimehe maine nii tavainimeste kui ärimeeste seas, tegeleb inimene edasi enesearenguga. Eestis on hädasti vaja taolisi eeskujusid, kes julgevad välja paista, trotsida dogmasid, nagu seda on vaimsed ja spirituaalsed väärtused, milledel justkui poleks kohta ärimaailmas. Liigne materiaalsus ja kärsitus kiirelt rikastuda viib noored ettevõtjad
stressi, mida siis ohtra alkoholiga peletada püütakse, unustades muud,
hoopis tähtsamad ja inimlikumad väärtused, mille arendamine peaks käima käsikäes koos materiaalse elutahu arenemisega," leiab T, et Sõõrumaa julgus on silmapaistev.

"Väga on vaja eeskujusid, kes aitaksid noortel mõista, et mõistlik oleks oma tagumikualusest kaugemale vaadata, mõelda rohkem teiste peale ning seda eriti ajal, kui eeskujusid napib, riigiisad on väljas ainult oma heaolu eest ja kõik ärimehed tegelevad justkui ainult omakasupüüdlikult vassides."

"Idamaad on juba üle 5000 aasta praktiseerinud meditatsioonikunsti ja seda kindla põhjusega: ehk oleks aeg ka meil lääneliku kehavorpimise asemel aeg hakata oma vaimu vorpima?"

"Loomulikult ei saa hakata arendama muid väärtusi, enne kui on leib laual ja üür maksud, küll aga saab neid arendada üheaegselt: nii areneb ka materiaalne seis märgatavalt kiiremini," kiidab T ja võtab kokku: "Isiklikult tänan U. Sõõrumaad, soovin talle edu ja tasakaalu ning julgust olla eeskujuks!"

Oled sa nõus T-ga või soovid vastu vaielda?