"Hommikul 5 ja 6 vahel hakkas vastas majas järsku suur karjumine ja kisendamine: "Appi, mu lapsed surevad ära, appi kutsuge mendid, kutsuge kiirabi...""

Akna peale minnes nägi ta, kuidas ühe maja uksest tormas välja Respekti laulja Kerdo Mölder, kellel oli telefon kõrva ääres ning ta oli paanilises mures, millal see kiirabi juba jõuab. "Olen juba tund aega oodanud, mu vend sureb ära, kus see kiirabi juba on. Me oleme narkoüledoosis," tsiteeris proua meile pealtkuuldut.

Peagi saabus kiirabi ning Kerdo Mölder jooksis neile vastu, karjudes: "Mu vend on üleval, ming päästke."

Arstid jooksid üles ning Kerdo jäi ühe kiirabiarstiga alla. Peagi hakkas ta ka ise veel veidramalt käituma ning ütles, et tal on üledoos ja väga halb olla. Üledoos päädis lausa sellega, et ta tahtis lõpuks mööda maja seina ülesse ronida, siis aga krahmas kiirabiarstilt suitsu ja kimus seda ning rääkis arstile, et tarvitas narkoseeni.

Kiirabi oli mõnda aega üleval ja siis lahkus, kuigi segaduses Kerdo palus neil korduvalt mitte minna. Karjumine majas jätkus, samuti ka veider käitumine.

Proua E sõnul oli kiirabi veel ka 9 ajal hommikul uuesti välja kutsutud ja siis tehti Kerdole ja ta vennale lausa elustav süst. Päeval käis noori otsimas ka politsei.

Kerdo Mölder kinnitas Publikule, et selline juhtum leidis tõepoolest aset.