Jättes kõrvale ilmselge fakti, et kommentaatorid on anonüümses keskkonnas õelamad kui silmast-silma suhtlemisel, siis tekib küsimus, miks tundub nii uskumatu, et sealt samuti lähedust otsitakse? Ja miks kõik tolle ajakirjaniku peale nõnda kurjaks on saanud?

Kas peaksime siis eos eeldama, et siirad ja soojad tunded pole sellele seltskonnale omased, kes internetist füüsilist lähedust otsivad? Miks ei tohi ajakirjanik uurida, milliseid vastuseid kogub abipalve seksportaalis?

Olen keskeale lähenev naisterahvas, kellel õnneks pole iial olnud vaja nii alternatiivsetel viisidel raha teenida. Ometigi mõlgutan mõtteid, kust leida soovi korral lähedust. Justnimelt lähedust, mitte rahalist abi. Seega tegi soojaks eriti tegi südame artikli lõpulause, mis nendib, et loeb inimese sisemus ja seda ka näiliselt pinnapealsetes keskkondades. Aitäh sellele ajakirjanikule selle kokkuvõtte eest!

Kallid kommentaatorid, kust otsite teie vajadusel lähedust? Kas tundub olevat erootikaportaal selleks liialt ekstreemne koht?