Vabariiklaste presidendikandidaadi täht on allee üks vihatumaid objekte ning tulihingelised Trumpi vihkajad on seda loendamatutel kordadel sodinud ja selle peale lausa sülitanud ja urineerinud. Raev mehe vastu võttis ööl vastu kolmapäevaaega veelgi ootamatud mõõtmed — teetööliseks riietatud vandaal otsustas Donal Trumpi tähe lõplikult hävitada.


“Olen hetkel Ameerika Ühendriikides, Los Angelesis. Kohaliku aja järgi kolmapäeva varahommikul lõhuti Hollywoodi kuulsuste alleel Donald Trumpi auks maasse pandud täht. Siinne elanik riietas end teetöölise riietusse ning peksis presidendikandidaadi tähe kildudeks. Hetkeseisuga on katkine täht kinni kaetud ning politsei valvab sündmuskohta. Uudistajatel on lubatud pildistamine ning uudistajaid on palju,” vahendab Publiku lugeja Hollywoodis toimuvat nii sõnas kui ka pildis.

USA presidendiks kandideeriv miljardär ostis endale isikliku tähe Hollywoodi kuulsuste alleel 2007. aasta jaanuaris. Mees käis tähe eest välja 15 000 dollarit ja eks näis, kas selle asendamise eest tuleb tal veelgi suurem summa välja käia või mitte.