Viis kuud tagasi sai Donald Trumpist Ameerika president, ent seni pesitses mees Valges Majas ihuüksi. Novembri alguses teatas USA esipaar, et Donald Trumpi abikaasa Melania jääb kuni 10-aastase Barroni kooliaasta lõpuni New Yorki elama.

Rahva jaoks tundus selline otsus kummaline ja vahepeal jõudsid lausa ringlema minna jutud, et Melania ei pruugi ka pärast seda Valgesse Majja kolida. Mitu kuud läks aega, kuid möödunud nädalavahetusel kolis Melania oma pojaga siiski Washingtoni ja läkitas sotsiaalmeediasse ka selle tõestuseks pisikese klõpsu.

Pere otsus tuleb ilmselt politsei jaoks suure kergendusena, sest Pärast Donald Trumpi ametisse astumist sattus New Yorgis asuv Trump Tower pommiähvarduste laviini alla ning politsei ja Ameerika Ühendriikide Salateenistuse jaoks oli see üks hiiglaslik peavalu.

Väljaande TMZ andmete kohaselt saab Trump Tower keskmiselt kolm pommiähvardust nädalas ja mitmed, kui mitte enamik, neist pärinevad ühelt ja samalt isikult. Salateenistus, politsei ja turvameeskond peavad absoluutselt igal korral pommikoerte abil hoone iga ruutmeetri üle kontrollima. Kui koer tunnetab mõne isiku midagi kahtlast, peab politsei ka tema üle kontrollima. Senini polnud küll midagi ohtlikku leitud, ent igal nädalal kordunud protseduurile kulus palju aega ja ressursse.