Veel enne presidendiproua avalikku süü ülestunnistamist sotsiaalvõrgustikku tekkinud toetusgrupp "Toetame Evelin Ilvest" jõudis koguda üle 400 liikme, kes olid veendunud, et Kroonikas avaldatud pildid ja video on võltsing. "Eesti esileedi Evelin Ilves unustas väidetavalt ühel augustiööl oma staatuse ja abielu ning suudles enda noort peokaaslast... Meie ei usu seda!" seisab siiani jõus püsiva, ent tõenäolislet varjusurma vajunud lühiealise grupi tutvustuses.

*

Ära muretse, loeb ainult see mis Sina oma südames õigeks pead , sest ainult Sina tead mis ja miks.Las tuul puhub..toob värske õhu.

*

Kahju eestlaste silmakirjalikkusest, kui saab, siis kõik rahaks kui ei saa, siis parastab niisama. Evelin, kõik on inimesed ja hukka mõista pole siin midagi. Sotsiaalne mälu on lühiaegne. Aga ole tubli!!!! Respect!

*

Igal asjal ja tegevusel on põhjus ning hukka mõista on alati lihtsam kui mõista.. Head vastupidamist, kerge see ilmselt tõesti ei saa olema, kuid ka see läheb mööda..

*

Arusaadav, et tegu on inimesega ja inimlikust vaatevinklist saab ju aru, et elus juhtub kõike. Samas vabandada saab alati, aga paraku oma staatusest sõltuvalt võiks veidi kohta valida. Ja siis ei peaks vabandama...

*

Pr. Evelin, ma ei ütleks, et olen Teie suur fänn. Olen olnud Teie poolt ja ka Teie vastu. Tänase päeva valguses ma ütlen, et kuigi ma ei kiida juhtunut heaks eeskujuks siis ütlen ka, et mina pole kohtumõistja. Eksimine on inimlik. Ja ma olen täna Teie poolt. Lihtsalt kui inimene, kui naine.

*

Mõeldes praegusele uudisele, siis- kui see oleks mees, kes libastus? Oleks kõik vist palju vähem imestunud, aga tegu naisega ja tavaliselt hukkamõist on suurem. Olgu mis on, targutada võib ju lõpmatuseni, aga enne ikka oma suhtes/abielus asjad korda ja alles siis... Teisalt aga... Meie kõigiga võib see juhtuda ja naistega juhtub see üsna tihti siis, kui mehed jätavad nad unarusse ja isegi sellises olukorras on alati 2 poolt. Rahvas andestab, aga palju raskem on tavaliselt iseendale andestada. Aga kui sellised asjad juhtuvad, siis samat paari enam sama pilguga ei vaadata (olgugi et niimõnigi arvab tegu olevat pisiasjana) ja ees on suured muutused nii või naa. Peres toimuv mõjutab inimest aga igat erinevat pidi... Teadlik tegu, millele oodatav rahva reaktsioon...

*

Tegu on tehtud ning siiralt kahju on pr. Ilvesest. Mina sooviks näha nende isikute vabandusi, kel puudub igasugune taktitunne oma mobiilidega pildistada, filmida selliseid insidente ning saata need ajakirjandusse? Raha eest ? Ikka sama pealekaebaja ja orja mentaliteet tuleb silme ette! Mul on sügavalt piinlik olla eestlane sellises valguses. Kommentaaridest rääkides ei hakka üldse klahve kulutama - see on tõsiselt masendav. Evelinile soovin jõudu õeluse talumisel...

*

Kui avaliku elu tegelane, siis ikka kõik avalikult.

*

Sa pole kellegi omand, sinu suudlused pole vangid.Peace

*

Mehe ees vist peaks kõige enam vabandama.. Muidugi kõike ei pea rahvas teadma ja ka ei tea, aga lihtsalt kui kõik on ok perekonnas, on see Tommile ikka jube häbi ja väga piinlik.

*

Evelin Ilves on Eestile väga palju andnud, kaasaarvatud oma südame! See apsakas ei tee seda olematuks ega vähenda tema väärtust meie jaoks grammigi! Jõudu sellel keerulisel ajal, ma loodan, et kõik laabub mõistlikult! Edu!

*

Evelin andesta, kuid mina ei saa aru, sul on oma missioon täita,pärast esileedi aega- tee, mida hing ihkab, naisena võin ju mõista, sest oled naise kõige paremates ja ilusamates aastates...kuid sinu kohustus Eesti riigi ees ei luba selliseid apsakaid...90%-l kodanikest on iga päev raske ja eriti raske, vaesus, millel ei olegi lõppu....vabanda palun, kuid ei saanud ütlemata jätta.

*

Naistekari siin petmist õigustamas ja soovitakse jõudu ja edu?! Nagu misasja? Mehe jaoks on naise petmine suur alandus! Eriti veel sellisel tasandil! Andke andeks , aga ainult haiged ja moraalitud ning lõtvade elukommetega inimesed soovivad sel puhul edu ja jaksu. Kui oma meest enam ei armasta siis tuleb lahku minna!

*

ongi õige, et me kõik oleme inimesed, aga me kõik ei ole esileedid. Kui sa oled ikka riigipea abikaasa, siis sul on kohustused, mida ükski isikliku elu raskus lihtsalt ei tohi kõigutada. See ei ole vaid riigisisene häbi, see on palju suurem. Ja muidugi rahva süda on tänu andekspalumisele hellaks läinud, siiski ei saa seda liigitada "ikka juhtub, ära põe" ütluste alla. Kui sa ikka elad täielikult rahva kulul, kes sinu iga liigutuse kinni maksab, siis on sul selle rahva ees ka kohustused!

*

Kui mees petab, siis ta on siga, värdjas, südametu, hoolimatu, seksisõltlasest orikas, on mul õigus? Kui aga saab sama tembuga hakkama (esi)naine, siis lohutame takka, sest kõik oli juhuslik, hetke kirest ajendatud ja üleüldse oli ta teise mehe käte vahele tõugatud ja keegi lükkas nad kogemata suudpidi kokku ka veel? Kõik, kes te siin õigustate - küsige endalt üks aus küsimus: Kas te õigustaksite ka enda kallimat/partnerit, kui ta teile nii teeks? See tegu on jälestusväärne juba moraalselt - normaalsed inimesed oma kallimaid ei peta. Lihtsalt õli valab tulle fakt, et sellise asjaga on avalikkuse silma all hakkama saanud inimene, kes peaks esindama meie rahvast, meie rahva ühtsust ja moraali- ja eetikatavasid. Häbi.

*

Kogu lugupidamise juures...uskumatu!!!

*

Raske aeg või mitte.. oma abikaasat ei peaks niimoodi terve maailma ees häbistama..