Olles sissejuhatuseks Kerrolt pisut kuulsuse taaga kohta küsinud ning saanud vastuseks, et hoolimata suurest tuntusest on tal õnnestunud siiski endaks jääda ning pääseda ka suuremast tülitamisest meedia poolt, laotas Reikop sensitiivi ette lauale kuue suurema erakonna logod, paludes Kerrol ennustada, kes võidab valimised.

"Ma pole poliitikaga kursis, ma ei poolda poliitikat. See on propaganda," teatas juba ligi kaks aastat Venemaal elanud sensitiiv enne ennustamist selgituseks, kuid oli katsega päri, lubades olla avatud. "Mulle lihtsalt ei meeldi poliitikast rääkida," lisas ta.

Asudes lauale asetatud logosid piidlema, tundis Rakverest pärit nõid neist esimese hooga ära vaid Keskerakonna oma, kuigi hiljem nentis, et ka Reformierakonna sümboolikaga on ta tuttav.

"Täiesti tundmatud," kinnitas ta. Pisut logosid vaadelnud, haaras ta kätte IRLi logoga paberi. "See on jama," sõnas sensitiiv põlgusega IRLi peale. "Ai, see ei meeldi mulle üldse! Paljud inimesed lähevad õnge," sõnas Kerro krüptiliselt ning kinnitas, et IRLil on väga halb energeetika.

Just mõtete puhtus ja energeetika olidki need aspektid, mida sensitiiv enda sõnul oli võimeline tajuma. Nii sattusid tema nn plusspoolele esmalt Keskerakond, siis Reformierakond ja Sotsiaaldemokraadid. Esimese kahe edukaima erakonna tulemused pidada olema tasavägised. Ka IRLi pidi siiski edu saatma: "Ei noh, see saab ka (riigikogusse - toim.), aga ma ei soovitaks," sõnas ta resoluutselt.

Parimad sõnad teenis ära Eesti Vabaerakond. "Neil on puhtad mõtted, ajavad õiget asja, aga tuntust jääb väheks, kuigi oleksid head sinna. Puhas energeetika," leidis sensitiiv.

Poliitikaga ühele poole saanud, asus Reikop endale omaselt Kerrot pisut "peedistama" - kuidas see sensitiivitöö siis ikka käib ja kas ei võiks mitte igaüks esoteerikamulli ajada. "Mul on ka päris hea fantaasia!" sõnas saatejuht.

Raudse rahuga rääkis Kerro, et ei ole kunagi andnud garantiisid, vaid räägib lihtsalt seda, mida näeb: "Ma ei saa kirjutada garantiikirja. Ma pole kunagi öelnud, et ma olen jumal." Oma trumpalaks peab ta tervist: "Tavaliselt, kui vaatan inimest, siis tulevad kohe energeetikas nõrgad kohad esile. Maksimaalselt üks-kaks aastat ja probleem on käes."

Seejärel annab ta enda sõnutsi nõu, kuidas hädasid ära hoida - kui aga ära hoida ei saa, käsutab inimese arsti juurde.

Provokatiivsele küsimusele, kas ta kunagi oma ennustustega ka mööda pannud on, vastas Kerro: "Mul ei ole sellist juhtumit olnud. Keegi pole (sellise kaebusega - toim.) tagasi tulnud."

Intervjuu lõpuks kiskusid asjalood taas pinevamaks, sest Kerro oli endaga kaasa toonud kividega täidetud püti, mille oli spetsiaalselt Reikopile mõeldes komplekteerinud. Sööma saatejuht seekord midagi ei pidanud, küll aga tuli tal alla neelata oma skepsis, sest sensitiiv asus talle otse eetris tulevikku ennustama, pannes täppi ka minevikufaktidega.

"See on sulle, et sa hakkaks edasi kirjutama," teatas Kerro imestunud Reikopile, kes nentis, et ta keskkoolis tõepoolest klassivennaga kahasse ühe raamatu kirjutas.

"Sa kirjutad oma kogemustest raamatu. Eestis tuleb sellest furoor," jätkas sensitiiv. "Oi, see mulle meeldib!" ei suutnud Reikop oma heameelt varjata, kuigi asus siis ikkagi ennustuses kahtlema, oletades, et see on lihtsalt trikk - rääkida inimesele juttu, mida talle meelib kuulda, et meelitustega usutavust võita.

"Kui kirjutad, mida teised kardavad rääkida, siis tulebki furoor. Sa lükkad vanad tõekspidamised pooleks," kirjeldas nõid oma nägemust lähemalt ning teatas ka tähtaja. "Neli aastat maksimum," kuulutas ta Reikopi kirjatöö väljatuleku aastaks hiljemalt aasta 2018.