Ära karda nurjatult rääkida

"Ma tean paljusid inimesi, kes häbenevad dirty talk'i, sest nad ei tea mida öelda, kuidas alustada või millal ja kuidas lõpetada. Ning nad usuvad, et kõlavad täiesti naeruväärselt. Nad võivadki, kuid dirty talking on seksi juures väga tähtis element. See on väha tähtis ja üsnagi lihtne," rääkis näitlejanna Olivia Munn.

Ära teeskle

"Seksi peab tõeliselt nautima. Ei tohi midagi teeselda. Seksikus on hetke nautimine, olgu see siis tagasihoidlikus või kõvem kraam ning teesklemine seksi ajal on lame ning ei tule mitte kunagi usutavalt välja," soovitas 40-aastane Cameron Diaz.

Katsetage, katsetage, katsetage

Mõned oeksperimenteerivad voodis mõned on igavad. Kui sa oled voodis metsik ja vallatu, siis näita seda ka oma teisele poolele, et ta näeks sinu väikseid saatana sarvi. Vahel on värskendav isegi teistmoodi riietuda," sõnas 40-aastane Heidi Klum.

Ära valeta endale

"Sa võid alati oma sugulastele valetada ja öelda, et sul on kõik hästi. Aga sa ei saa valetada oma vagiinale," sõnas 29-aastane näitleja Olivia Wilde.

Lohutusseks võib kasulik olla

"Minu arvates on lohutusseks suurepärane mõte," sõnas näitleja Ari Graynor. Tema sõnul võib pärast lahkuminekut lohutusseks olla väljapääsuks raskest olukorrast. Vastasel juhul võib ees oodata pikk kuiv periood.