Houstoni ristiema Aretha Franklin säutub: "Ma ei ole võimeline sellest rääkima, see on uskumatu ja rabav!" Kuna Twitteri sissekanded saavad olla vaid väga lühikesed, on ta hiljem Facebooki juurde lisanud, et tunneb kaasa nii Whitney tütrele Bobbi Kristina kui eksabikaasale Bobby Brownile. "Mu süda lõhkeb nende pärast, mu pisarad ei lakka voolamast! Kõik armsastasid teda, ta oli ingel!"

Mariah Carey: "Teda ei unustata iial, Whitney on suurim talent, kes iial maailma oma olemasoluga on õnnistanud!" Lisaks järgnevad paariminutiliste vahedega karjed: "Mu süda on murtud!" "Ma olen šokis!" "Pisarad voolavad lakkamatult...!"

Queen Latifah: "Oh armas jumal! Mul on nii valus! Minu õde Whitney! Maailm, ühineme palvetes!"

Christina Aguilera: "Maailm on kaotanud järjekordse legendi!"

Simon Cowell: "Väga kurb uudis! Ta oli kõigi aegade võimsaim artist!"

Dolly Parton: "Minu süda koos miljonite teistega on täna murtud. Ma jään alati tänulikult austama ja armastama tema talenti ja isiksust!"

Rihanna: "Nii veider on olla siin Grammy auhindade gala proovis praegu!" ning lisab paariminutiliste vahedega teateid, kuidas ta ei suuda nutmist lõpetada.

Jessica Simpson: "Leidsin iseenda hääle täna Whitneyle. Kaotasin täna oma iidoli!"

Justin Bieber: "Just kuulsin Whitney surmast. Nii hull! Üks SUURIMAID staare terves maailmas on lahkunud. Ühinegem palvetes ta hinge ja perekonna eest!"

Nick Cannon: "Olla kehast eemal tähendab olla Jumalale lähemal...Puhka rahus, Whitney! Sa olid tõeline kuninganna!"

Tony Bennett: "See on tragöödia! Whitney Houston oli kõigi aegade võimsaim laulja ja maailm jääb teda tõeliselt igatsema!"

Barry Manilow: "Ma ei suuda uskuda, et Whitney on läinud. Mu süda lõhkeb ta perekonna pärast ja kõigi nende pärast ka, kellele ta oluline oli. Vapustav talent ja kaunis lauljatar. Ma armastan teda igavesti!"

Smokey Robinson: "Ma tunnen Whitney Houstonit alates sellest ajast, kui ta oli väike tüdruk ja armastasin teda alati, ta oli mulle perekonna eest!"