"Nädal aega olin ma ette valmistanud oma tänahommikust tundi Kadrioru Saksa Gümnaasiumis, oma viimast neist seitsmest, mis ma lubasin seal teisipäeva hommikuti pidada," kirjutab vihane Priimägi oma lehel (loetavuse huvides toimetatud - toim.). "Lähen pidulikult pidama oma viimast tundi ja aula uks on kinni. No mida m***i, kas majas on direktor või ei ole? Mis toimub? Kas see on saksa kool või pordumaja? Miks mind kutsuti? Et alandada?"

Võtame olukorra kokku: näib, et Priimägi läks suure innuga koolimajja tundi andma, kuid klassiruum oli lukus. Kas õpilased olid kohal või mitte ning kas tund oli üldse määratud toimuma, pole veel teada. Igal juhul läks midagi nihu. "Ma olen vana, mul ei ole enam nädalaid pilduda ja kes seda ei arvesta, nagu direktriss Imbi Viismaa, sellele ma löön jalaga perse enne surma veel," ähvardab Priimägi oma viimase postituse kommentaarides.

Täpsustava telefonikõne peale, et uurida, kas olukorrale on saabunud selgitus, saab Priimäelt sõimata lisaks ka ajakirjanik. "Kas te ei lugenud mu postitust? Ma ei sõimanud kedagi, see on tõde! Kui vana te olete? Mis koolis te käisite?" raevus Priimägi teisel pool toru.

Kadrioru Saksa Gümnaasiumi kommentaar:

Täna hommikul tekkis Kadrioru Saksa Gümnaasiumis olukord, kus külalislektor Linnar Priimägi ei pääsenud ettenähtud tunni eel aulasse sisse. Aulat ette valmistama läinud tehniku järel sulgus uks automaatselt ning koputused ei olnud talle kuuldavad. Nii aula kui õpilased olid valmis kell 8 algavaks tunniks, ent külalislektor lahkus majast enne tunni algust. Õpilastel ära jäänud loeng asendati saksa keele tunniga.

Kooli direktor Imbi Viisma selgitab, et kahjuks jõudis info juhtunust temani Linnar Priimäe sotsiaalmeedia lehelt, külalislektor kooli kontaktisikuga ise ühendust ei võtnud, vaid lahkus majast viivitamatult. Direktor Imbi Viisma lisab, et kogu koolitöö on tänaseks tugevalt häiritud, õpilased on ehmunud ja nördinud külalislektor Linnar Priimäe käitumisest. Direktor lisab: "On kahetsusväärne, et täiskasvanud inimene, lektor, eeskuju, lahendab probleemi, kasutades ebatsensuureid sõnu ning labasusi. Kool jääb ootama avalikku vabandust."

Kadrioru Saksa Gümnaasium on saksa keele süvaõppega munitsipaalkool, kus õpib 991 õpilast. Kadrioru Saksa Gümnaasium on kõige pikaajalisema saksa keele õppesuunaga munitsipaalkool Eestis.