Bowie jättis oma 100 miljoni dollari väärilise kodu mõistagi oma naisele Imanile ning oma kahele lapsele, kirjutab The New York Daily News.

Testamendis oli ka kirjas, et tema surnukeha tuleb tuhastada ja tuhk Bali saarel laiali pillutada. Vastavalt tema viimsele soovile matuseid ei peeta, toimub vaid budistlik tseremoonia vaid pereringis.

Muusik jättis 2 miljonit dollarit oma kauaaegsele assistendile Corinne Schwabile ning 1 miljoni oma sõbrale ja ühe oma lapse lapsehoidjale Marion Skenele.

50% majast jäi Imanile, kes sai endale ka Bowie ülejäänud kinnisvara, sealhulgas nende New Yorgi korteri Lafayette'i tänaval. Lisaks 25% oma kodust jättis Bowie oma 15-aastasele tütrele Alexandriale ka maja Little Tonshi mäel Woodstocki lähedalt. Bowie 44-aastane poeg Duncan Jones (abielust Angela Barnettiga), sai samuti majast 25 %.

Bowie müüs oma poole sajandi pikkuse karjääri jooksul enam kui 140 miljonit albumit. Ta suri 10. jaanuaril maksavähki, olles kahe päeva eest tähistanud oma 69. sünnipäeva. Tema viimane plaat "Blackstar" ilmus samal päeval.