Ervin Abel

Ervin Abel siples võlgades ja keeras tervise äädikaga tuksi. 53aastaselt suri ta maovähki. Valud saatsid koomikut aastaid, ent jonnakalt keeldus ta arstile minemast. Ütles, et tal pole aega ja ta teab niigi täpselt, mis viga on: ta aimas, et diagnoos on sama, mis tema kadunud isal, vahendab Õhtuleht.

Sulev Nõmmik

Filmides "Siin me oleme", "Mehed ei nuta" ja "Noor pensionär" eestlaste südametesse end mänginud Sulev Nõmmiku ajas jooma haiget tegev kriitika. Väljastpoolt tundub, et mis ometi inimesel viga võiks olla, edu on ju küll, aga tal ei olnud hingerahu, ta ei olnud rahul endaga, ei olnud rahul oma eluga, ja mida lõpupoole, seda depressiivsemaks ta muutus,” meenutab näitleja ja lavastaja Sulev Nõmmiku tütar Tiia-Mai Gerda Kordemetsa ja Anne Tuulingu kirja pandud elulooraamatus “Sulev Nõmmik: “Kui näeme, siis teretame”.”

Dan Põldroos

5. mail 2007. aastal lahkus meie seast 37-aastasena andekas näitleja Dan Põldroos. Napsilembuse poolest tuntud mees kinnitas, et on Wismari haigla psühhiaatrite toel alkoholismist vabanenud, kuid ometi langes ta samasse võrku tagasi. Kuuldavasti oli mees depressioonis, sest teda saatis rullnoka maine, kuigi mehe hing ihkas tõsiseid rolle.