Eesti naise ajakirjanik kirjeldab meie esileediga kohtumist järgmiselt: "Evelin keeldub lihasupist, mida Kadrioru köök täna Euroopa Liidu suursaadikutele vaaritades - ta sööb väga harva liha, pärast eelmise aasta paastulaagri kogemust tunduvat see nagu pomm kõhus. Intervjuu ajal sööb Evelin lõunaks taldriku ananassilõikudega - paras kerge lõuna."

Loe ka proua Ilvese tervisesoovitusi:

* Alusta väikestest asjadest, mitte ära muuda kogu oma elu kardinaalselt. Kõigepealt hakka sööma kodus ise tehtud toitu võimalikult puhtast toorainest. Hoidu igasugustest säilitus- ka värvainetest ning transrasvadest. Selleks osta ka poest puhtaid toite - pigem kala, kui kalapulki, pigem liha kui vorsti.

* Leia endale sõber, kes tuleks sinuga koos käima, jooksma, trenni. Sõpra alt vedada on alati keerulisem kui üksi lihtsalt minemata jätta.

* Pea vastu esimesed kolm kuud, vähemalt selleks ajaks on su keha hakanud trennitegemist tohutult nautima.

* Tea, et kehaga tegeledes muutub see ka tundlikumaks ja varsti sa enam ei tahagi liiga magusat, rasvast ja tugevat toitu.

* Anna endale aru, et ka suhkur tekitab sõltuvust. Liigne suhkur aga kahjustab maksa, ertiti lastel.

* Tea, et stress ja depressioon on keha biokeemilised reaktsioonid ning neid on võimalik n-ö erinevalt lahendada. Üks võimalus on süüa ära śokolaaditahvel, teine aga minna sõitma jalgrattaga. Mõlemad tekitavad su kehas heaoluhormoone.