Aastatel 1951-1960 saatis Audrey Hepburn 10 kirja enda heale sõbrale ja mentorile Sir Felix Almer’ile, kelles ta nägi suuresti isafiguuri, kirjutab The Mirror. Hepburn’i vabastiilis kirjutised räägivad tema tunnetest seoses tema katkise kihlusega, uue armastuse leidmisest ja esimese lapse sünnist.

Aastal 1951, kui tõusev staar oli vaid 22-aastane, kirjutas ta esimese positiivseid emotsioone täis kirja. “Kas sa usuksid seda? Ma töötan Monte Carlos. See koht on taevalik ja see on parim asi, mis minuga kunagi juhtunud on,” vadistas noor näitlejanna, kes filmis sel ajal ühte enda esimestest filmidest nimega "Monte Carlo Baby".

Aasta aega hiljem teatas Audrey enda uues kirjas raske südamega, et on oma kihlatu James Hansoniga suhte lõpetanud. Nimelt oli Audrey häiritud, et James pressis nende abiellumise kuupäeva keset näitlejanna filmimise ajakava ning et tema kihlatut nähti Londoni ööklubidest lahkumas koos teiste näitelejannadega, kui Hepburn oli Roomas filmivõtetel.

Järgnevates kirjades on näitleja emotsioonid kategooriliselt muutunud. Kirjas sõbrale kurdab Audrey, et on väga kurb ja loodab, et nende erinevaid elusid ja karjääre on võimalik kombineerida.

Aastal 1954 astus Audrey ellu juba uus näitleja nimega Mel Ferrer. Olenemata näitlejate suurest vanusevahest tundis Audrey, et leidis lõpuks õige armastuse.

Järgnevatel aastatel elas näitlejanna raskelt üle kaks nurisünnitust. Lõpuks siiski näitleja ebaõnn pöördus ning ta sünnitas esimese lapse nimega Sean. Viimases kirjas sõbrale tundus Audrey tõelises õnnejoovastuses olevat. “Sean on tõeline unistus. Mul on raske uskuda, et ta on tõesti meie oma. Ma juba ootan, millal teda sulle lõpuks näidata saan.”