Kui ma ei oleks tol hetkel kohtunud Mihkliga, siis kindlasti seda last mul praegu ei oleks," rääkis Liina, meenutades tõrvatilgana meepotis
suurt meediahuvi. "Kui ma olin rase, siis ma tahtsin ära põgeneda siit Eestist,“ meenutab kevadel kaheaastaseks saava Miljami ema pingelist aega, kus teda enda sõnul hakkasid kimbutama ärevushäirele sarnased sümptomid.

"Mul oli suur hirm. Ta (Mihkel - toim.) nägi ära, kuidas ma olen siis, kui kardan. Ma päriselt kartsin, ei tahtnud kodunt välja mina. Ma ei kahetsenud, aga ei julgenud vastata võõrastele numbritele," tuletas ta meelde perioodi, mida nimetab klaperjahiks.

"Mihkel oli nõus minuga kõike läbi tegema. Tahtsin ära minna ja ta ütles, et tavai lähme! Kuhu me läheme?" meenutab ka kallima toetust.

Kuigi elukogemus oli üks omadustest, mis Liinat Mihkli poole tõmbas ("Oli ka määravamaid asju."), siis vanusevahe naise kinnitusel nende suhtes rolli ei mängi ning endast ligi 20 aastat vanema mehega koos elamine praeguseks 26-aastase Liina Raua jaoks probleemi ei kujuta - nende peres on jõujooned paigas. "Ema on sama asja pärast mures, küsib, et ega ta sinust ikka üle sõida," naerab Raud ja kinnitab, et otsuseid tehakse nende peres ühiselt. "Ta on ikka väga tark mees - ta teab, et on tema arvamus ja on õige arvamus. Ja õige arvamus on naise arvamus!"

"Nii ei saa ükski suhe püsida, et mina nüüd tean ja sina ei tea, sest sina oled noorem. Mina ei tunneta mingit vanusevahet ja temal on samamoodi," lisas ta.

Lähenevate valimiste valguses on Raudade prioriteediks pereisa poliitilise karjääri toetamine. "Olen nõus, et pean jääma selles asjas tagaplaanile. Ta on 45 ta peab tõestama, et ta teab head kampaaniat, kohtuma inimestega ja tegema hea tulemuse. Ta muretseb väga selle pärast. Minu õnn, et olen alles 26. Võin oma andeid tõestada ka 50-aastasena. Ei näe probleemi."