"See oli väga õudne!" tõdes Liina Raud, et juba varem meedia huviorbiidis olnud mees kohtus kuulsuse inetuma poolega, mida inimesed ihaldama ei peaks.

Televaatajate jaoks saadab Mihkel Rauda karm ja bravuuritsev kuvand, kuid Liina sõnul pole see sugugi see inimene, keda tema tunneb: "Ta ei ole üldse selline. Selle koha pealt on tihtilugu raske vaadata saated võid reklaame, näiteks sedasama raamatu reklaami. Seda on mul nii võõras vaadata. Kui ta küsib mu käest, et kuidas meeldis, siis saan öelda ainult, et ma ei tea, sest see on nii erinev sellest inimesest, kes sa oled kodus."

Möödunud nädalal jõudis poelettidele Mihkel Raua värskeim raamat "Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda", mis on tõsielul põhinev eneseabiõpik. Raamatust leiab peatüki seksist, kus Mihkel Raud kiidab põhimõtet hommikuti onaneerida. "See on tõsielul põhinev raamat, ent seal on nii-öelda ka temale loomupäraseid seiku, mis on väljamõeldud," punastas Liina ja tunnistas, et see tekitab küll temas mõningast ebamugavust, kuid Mihkel andis talle võimaluse, et kui miski talle ei sobi, muudab ta selle raamatus ära.