Tõsise tõve tõttu ekraanilt eemale tõmbunud Vahur (46) ja ta armastatu, valitsuse meedianõunik Liina (28) on nüüdseks kooselu nautinud ligi viis aastat, kuid nende tutvus on kestnud üle kümne aasta, kirjutab Kroonika.

Siiski ei ole tunded minevikuliinil vaibunud. Kersna ekselukaaslane, kinnisvarafirma „Sinukodu“ omanik Kadi Pedanik (45) on lubanud oma ligi kolmteist aastat kestnud suhtest teletähega raamatu kirjutada. Memuaaride ilmumise daatumina on varem välja hõigatud käesolev kevad.

Vahurit ja Kadit tundvate inimeste sõnul võib Kadi seda lubadust kasutada ka lihtsalt Vahuri ärritamiseks ja temaga manipuleerimiseks. Samas on Vahur väljendanud ükskõiksust eksnaise ähvarduste suhtes: „Vaba maa, vabad inimesed teevad mis tahavad.“

Ekskaasa Kadi on Liinat ka suisa füüsiliselt rünnanud.

Viis aastat tagasi oli Krooniika tunnistajaks intsidendile, kus Kadi Liinale kätega kallale läks. Liina toimetas parasjagu sõbranna auto pagasiruumi kallal, kui järsku nagu maa alt välja ilmunud Kadi haaras lepikul selja tagant juustest ja hakkas teda ropu sõimu saatel kõigest väest raputama.

Teine vägivaldne akt, mille käigus Kadi taas Liinat suges, toimus alles kahe aasta eest suvel Stockmanni kaubamajas. Liina ootas sel ajal juba pisipoega. Kordus stseen, mis möödunud korralgi.

Pärast teist rünnakut, iseäranis lapseootuse ajal, ei liikunud Liina pikka aega üksi ega jalgsi, tellides turvalisuse huvides takso või võimalusel hoopis Vahuri autoga järele.