Kohapeal astuvad üles Eesti noorte ühed lemmik youtuberid Maria Rannaväli, Victoria Villig ja menuka kanali YouTüübid liikmed Gregor Lillemets, Karlos Kolk, Martti Hallik, Rauno Raiesmaa (aka Sniff) ning palavalt armastatud ansambel Beyond Beyond. Martti Halliku sõnul on tegemist meelelahutusliku etteastega, kus toimuvad lõbusad youtuberite vahelised mõõduvõtmised, väljakutsed ja esinemised. "Ettevalmistused üritusele on juba üle kuu aja käinud ning nii youtuberid ise kui ka vaatajad on väga põnevil seda kõike ja enamat ka päriselus näha, mis muidu ainult sotsiaalmeedia ja video vahendusel nendeni tuuakse," tõdes Hallik. Üritusel on tulemas ka mitmeid üllatusi ning ürituse lõpus võimalus fännidel kohtuda ning pilti teha koos youtuberitega.

Ürituse korraldaja Brait Pilviku sõnul on üritus noorte poolt soojalt vastu võetud ning piletid nii Tallinnas kui Tartus läbi müüdud pea 80% ulatuses (VIP piletid läbimüüdud) ning loodab, et kõik noored, kel vähegi soov oma lemmikuid laval näha ning kohtuda ka selleks võimaluse veel leiavad. Viimased piletid on veel saadaval Piletilevis.

Eesti YouTuberid Live üles astuvad talendid on kokku oma YouTube kanalites saanud enam kui 8 635 000 vaatamist ja kollektiivselt enam kui 260 000 jälgijat sotsiaalmeedia platvormidel YouTube, Snapchat, Facebook, Twitter.