Raadio- ja rokimees Toomas Ait laseb täna õhtul Radio Mania eetrisse autorisaate, mille külaliseks oli Andrus Vaht. Saade lindistati 2014. aastal ning mehed planeerisid tänavu suvel ühist autoreisi, mille jooksul taheti salvestada teinegi raadiosaade. Usutlust Vahtiga võib kuulda täna kell 18.00 Radio Mania sagedusel 88,8.

"Mõteldes Andrusele ja sellele, et ta ühines täna öösel Taevase Orkestriga. Lahkus tõeline rockaristokraat," kirjutas tema kauaaegne ansamblikaaslane Jaanus Nõgisto oma mitmes järelehüüdes Facebookis (loe pikemalt SIIT).

Vaht mängis Rujas löökriistu alates ansambli loomisest 1971. aastal kuni aastani 1980. Ta oli selle asutajaliige. Muusik lahkus Eestist 1990. aastal Rootsi, kus ta töötas muusikaõppejõuna. Tema kodu oli Norrköpingis.

Andrus Vaht lõpetas Tallinna Lastemuusikakooli viiuli erialal ning Georg Otsa muusikakooli ja Tallinna Konservatooriumi löökriistade erialal. Ta mängis Eesti Riiklikus Sümfooniaorkestris, ansamblites Kaseke, Mess ja VSP Projekt, Helmut Aniko ansamblis, Lembit Saarsalu kvartetis ning ansamblites Hõim, Mess, In Spe, Levimo ja Agrofon.