1980. aastatel ansambli Wham ridades oma karjäärile tuule tiibadesse saanuna ning hiljem edukat soolokarjääri teinud George Michael lahkus elust oma kodus. Londonis sündinud Georgios Kyriacos Panayiotou jõudis oma lühikese elu ajal müüa rohkem kui 100 miljonit albumit.

Superstaari pressiesindaja teates seisis, et George Michael suri jõuluajal. "Suure kahetsusega teatame, et armastatud poeg, vend ja sõber George suri jõuludel. Perekond palub privaatsust ja austust sellel raskel ajal. Hetkel ei kommenteeri me juhtumit lähemalt."

Oktoobrikuus märgati lauljat Londonis aega veetmas. Oli näha, et mees oli kaalus kõvasti juurde võtnud. Samal ajal oli ka juba teada, et mehe elust on peagi valmimas kauaoodatud dokumentaalfilm, milles staar on lubanud suu puhtaks rääkida ja paljastada detaile oma elust kuumadel 90ndatel. Film kannab nime "Freedom" ning teiste tuntud nägude seas löövad linateoses kaasa ka Stevie Wonder, Elton John, Mary J Blige, Liam Gallagher ja Tony Bennett.

Eelmisel suvel kirjutas George Michael end Šveitsis asuvasse maailma kalleimasse võõrutuskliiniksse Kusnacht Practice, et võidelda teda aastaid kimbutanud alkoholi- ja uimastisõltuvusega.

2015. aastal rääkis mehe nõbu Jackie Georgiu, et terve pere kardab laulja elu pärast. "Ta suitsetas cracki. Enne, kui ta võõrutusele läks, oli ta jõudnud seisu, kus ta värisedes anus, et vajab seda."

"Toimusid peod, kus ta võttis narkootikume ja kukkus põrandale kokku. Ärkas üles okseloigus. Ta oli nii kõhn, nii haige," avameelitses Georgiou toona.