Maailma üheks kõige vastuolulisemaks kõnelejaks peetud Icke tuleb Eestisse oma maailmaturnee "World Wide Wake Up Tour" raames. Sel aastal toimub tema maailmaturnee suurim esinemine mitte miljonilinnades, vaid Tallinnas: juba aasta aega tagasi läks müüki 5800 piletit, regiooni ainukesele show`le on oodata tema loomingu austajaid ka mujalt Baltikumist, Soomest, Rootsist ja Venemaalt. Icke on “World Wide Wake Up Tour“ raames esinenud juba Ameerikas, Austraalias, Uus-Meremaal, Tšehhis, Itaalias ja läheb peale Eestit veel näiteks Hollandisse, Iirimaale, Islandile, Inglismaale ja Kanadasse.

David Icke on autor, kes on viimased veerandsada aastat uurinud globaalseid vandenõusid. "Tegemist on maailma ühe peamise vandenõude uurija ja nendest teemadest teavitajaga, kelle esinemine on ligi kümnetunnine pikk ja põhjalik ülevaade uusimast infost selle kohta, mis toimub meie maailmas tegelikult," sõnab sündmuse korraldaja ja kirjastuse Matrix juht Mati Nigul ning lisab, et David Icke on külastanud edastatava informatsiooni hankimiseks rohkem kui 50 riiki.
"Paraku on tema populaarsuse taga tõsiasi, et paljud tema suust tulnud teooriad on leidnud hiljem tõestust," kirjutavad sündmuse korraldajad.

Piletid hinnaga alates 30 eurost on müügil kodulehel davidicke.ee, esinemine tõlgitakse nii eesti kui vene keelde ja edastatakse saali FM-sagedusel – kuulamiseks võib kaasa võtta ka oma taskuraadio või telefoni ja kõrvaklapid!