Anni Arro

Staarkokk Anni Arro sai 2. septembril imearmsa pisitütre emaks, kellele pandi nimeks Anita Astrid. "Tirtsu nimi on Anita Astrid, aga kutsume teda siiani Uba. Minu õetütre Elsa pandud nimi ultrahelipildi järgi on päris tabav, ta on täitsa oa moodi küll!" rääkis staarkokk ajakirjale Anne&Stiil.

Sven Sester

Riigikogu liige Sven Sester ja tema kaasa Kairi panid 3. septembril ilmavalgust näinud teisele pojale skandinaavialiku ja omapärase nime.

Tegus isa ja vanaisa Sven Sester ja tema abikaasa Kairi panid pisipojale nimeks Trevor Theo.

Alar Aigro

Kaheksa aastat abielus olnud muusik Alar Aigro ja tema naine Riia said perele lisa. 23. juulil sündis neile vahva poisslaps. Nimi sai lapsele kardinaalselt midagi muud kui "tavaline": Lars Aadu Aigro.

Mari Ojasaar

2. veebruaril sündis Mari Ojasaarele ja tema elukaaslasele Jesper Parvele pisipoeg, kellele pandi nimeks Aaron Troy Parve.

Liis Lass

Liis Lassi ja tema salapärase ärimehest abikaasa lapse nimeks sai Alexandra Sofia.

Tanel Tatter

22. juunil sündis Tanel Tatteri ja Riina Rossari perre teine laps, kelle nimeks sai Ulla.

Karolin Kuusik

Disainer ja stilist Karolin Kuusik ning tema muusikust elukaaslane Kostja Tsõbulevski said 31. augustil lapsevanemateks. Poisipõnni nimeks pandi Lev Luukas.

Airi Ojamets

Airi Vipulkumar Kansar sai 21. aprillil kolmandat korda emaks. Nimeks sai uus ilmakodanik Aryan Vipulkumar Kansar. Lapse isaks on Airi indialasest abikaasa Vipulkumar Kansar.

Monika Tuvi

26. juulil sündis Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi perre poeg, kelle nimeks sai Benjamin.

Elina Pähklimägi

Juuli keskpaiku said esmakordselt lapsevanemateks Elina Pähklimägi ja tema abikaasa Andrus Purde. Nende esiklapse nimeks sai Mia.

Gerd Kanter

20. märtsi öösel südis kettaheitja Gerd Kanteri ja tema abikaasa Liina perre poeg Kristjan.

Liis Lusmägi

Märtsikuus sündis saatejuhi ja ilmateadustaja Liis Lusmägi perre teine laps. Pisipoeg sai nimeks Thor Aleksander.

Ithaka

Ithaka-Maria sai 21. augustil teist korda emaks ning pani lapse nimeks Mira Theresa. Nimevalikut põhjendas lauljanna toona Kroonikale nii: "See haakub kenasti nii minu enda kui ka Agathe Vega nimega."

Anu Välba

Saatejuht Anu Välba sai 15. augustil emaks ning pani lapse nimeks Karl.

Indrek "Summer" Raadik

Jaanuari lõpus neljanda poja isaks saanud Indrek Raadik rääkis toona Õhtulehele põnevast nimevalikust. Nimelt sai väike värske ilmakodanik Stian Christofer nimeks: "Olenemata sellest, kas on üks või kaks nime, võiks ikka r- ja s-täht sees olla."