31-aastane modellist pruut nägi vapustav välja. Valge õlapaelteta printsessikleit oli tõeline tüllivaht! Meigi ja soengu jättis naine tagasihoidlikuks, kergelt laines juuksed olid kinnitatud hõbedase kammiga, suu oli roosakas ning silmameik sätendav. Peig kandis pulmapäeval tumesinist ülikonda valge pluusi ja kikilipsuga. Pärast tseremooniat istusid vastabiellunud vanaaegsesse Rolls Royce’i ja sõitsid Stamose koju koos külalistega pidutsema. Pildid pruutpaarist leiad Daily Mailist.

Siiski varjutas tähtsündmust eelmisel päeval toimunud vargus. Nimelt peatus McHugh Beverly Hillsi hotellis, ent polnud tollel hetkel oma toas, kui sealt varastati üle 130 000 väärtuses Neil Lane’i juveeliärist laenuks saadud ehteid. Meedia andmetel polnud sündmuskohal jälgi sissemurdmisest ning kedagi pole ka kinni peetud. Joonelt, kui pruut vargust märkas, helistas ta oma tulevasele abikaasale, kes naist lohutama asus.

Paar teatas eelmise aasta detsembris ehk kaks kuud pärast kihlumist, et nad ootavad perelisa. Stamos langes ühele põlvele oktoobris Disneylandis ning õnnelikud armunud postitasid uudise oma Instagrami kontodele.

I asked...she said yes! ...And we lived happily ever after💍

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on Oct 22, 2017 at 9:09pm PDT