"Ma tean eluaeg, et olen laspendatud, polnud mingit varjamist," rääkis ta Grete Lõbule ning lisas, et ta lapsendati umbes kuu aja vanuselt. "Ema andis mu lapsendada, sest tal ei olnud võimalust mind kasvatada," tõdes Liisi ja tunnistas, et vanemateks peab siiski neid, kes ta üles kasvatanud on. "Teine on lihtsalt bioloogiline ema."

Oma bioloogilise ema ja õega on 18-aastane neiu kohtunud, ent vendadeni pole veel jõudnud. Ka nende leidmine polnud kuigi vaevaline, sest kui sotsiaaltöötaja oli emaga ühendust võtnud ja viimane oli huvitatud oma lapsega suhtlemisest, oli edasine juba lihtne.

"Ma olen talt küsinud, miks, aga vastus on ikka see, et minul oleks parem," sõnas Liisi ja täpsustas, et ema muretses, et laps saaks endale hea perekonna. "Õnneks sain endale maailma parimad vanemad ja ma olen väga õnnelik, et nii läks."

Lapsendamisest räägiti talle juba maast madalast. "See pole selline jutt, et istume laua taha ja hakkame arutama. Kõige parem on rääkida kogu aeg. Lastel on ikka huvi, et kas ma tulin ka sinu seest. Lõpuks see ikkagi kinnistub ja see pole mitte midagi erilist lapse jaoks."