* Printsess Diana sündis Edward Spenceri ja tema esimese naise, Frances Spenceri noorima ehk neljanda lapsena Sandringhamis. Dianal oli kaks vanemat õde Sarah ja Jane ning vend, kes suri juba imikuna, aasta enne printsessi sündi.

* Diana ei olnud oma perekonnas ainus, kellel prints Charlesiga suhe oli. 70ndate lõpus käis printsiga kohtamas neiu vanim õde Jane.

* Printsess Diana jumaldas triikimist. Ta lõi aastal 1996 eravisiidil Pakistanis olles leedi Annabel Goldsmithi ja Jemina Khani tummaks. Nimelt hüüatas tegus Diana neile kahele teisest toast: "Ma lõpetasin enda asjade triikimise. Kas soovite, et ma ka teie rõivad ära triigin?"

* Osaliselt Ameerika päritoluga, oli Diana samuti kuningas Charles I järeltulija. 1975. aastal, kui suri Diana vanaisa, sai tema isast 8. krahv Spencer ning Dianast endast Leedi Diana Spencer. Kuigi printsessi perekond elas peaaegu kuninganna Elizabeth II kõrval majas ning suhtles vaid siniverelistega, leiti, et naise suguvõsa jäljed viivad välja lausa Indiani. 80ndatel ei tahetud seda tunnistada, kuid nüüd, kui ajad on muutunud ning DNA tõend on ümberlükkamatu, võtab perekond käed avali oma India päritolu vastu.

* Printsess Diana polnud kunagi häbelik. Häbelik Di oli müüt. See tekkis sellest, et ajakirjanikega suheldes langetas ta pea, ta juuksed langesid näole ning ta vaatas aegajalt üles, et näha, kus me oleme ... Aga kui kaamerad ära pandi, siis ta lobises, naeris, vaatas Private Eye`d, et näha, mida seal tema kohta kirjutatakse, istus autosse, viskas nalja selle üle, kuidas ta meid eelmisel päeval oli sabast kaotanud, ja siis rääkis ta tõsistest asjadest ... Asjadest, milles meie olime eksinud, ja ta ei valetanud meile mitte iialgi."