Länik elab tänases päevas ja usub, et kunagi leiab ta enda kõrvale inimese, kellega elu jagada. Ennast alandada ei luba ta enam kellelgi: „Ma ei lase enam. Ma panen vastu,” ütles ta SL Õhtulehele.

Länik jututab, et sünnipäev tema stressi ei tekita, kuigi vanus võiks jääda paigale.

Hoolimata Kaalujälgijate ajakirja kaanel olemisest pole Länik vajanud dieete. Tema kapis on asju, mis läksid talle selga ka 20 aastat tagasi. Lauljatar ei janune sünnipäevapidustuste järele. „Järgmisel aastal saab 30 aastat suurel laval, ma olen pidevalt pidudel esinenud, teisi lõbustanud, head tuju kinkinud, lausub ta. „Armastan rahu ja vaikust, olen väga kodulembene.”

Läniku silmatera on tema lemmikloom prantsuse buldog Mona. „Olen püüdnud olla talle parim perenaine, oleme teineteisesse erakordselt kiindunud.”

Läniku süda on täiesti vaba — välja arvatud see, et ta kuulub Monale.

Läniku sõnul peab tema kaaslane leppima, et ta jagab ennast laval publikuga. „Mees peab seda mõistma, et artistina kuulun ka kõikidele teistele,” lisab ta. „Ta ei tohi saada armukadedaks ning hakata tõestama, et on kõva mees ja teised naised teda tahavad.” „Olen alati vaadanud, et põhjus, miks mu juurde teed otsitakse, saab tihti alguse sellest, et mind nähakse laval,” mõtiskleb Länik. „Siis aga, kui särav päike on käes ja tutvus sõlmitud, tekib omanditunne ning kadedus. „

Läniku meelest on pikaajalise suhte eelduseks, et ta meeldib oma elukaaslasele väga ka lauljana.

Lauljatar nendib samuti, et on igal juhul üksinda õnnelikum kui kahekesi.