Tegemist oli esimese korraga, kui ta juhtunut avalikult tunnistas, kirjutab New York Daily News.

"Minuga juhtus kohutavaid asju, mille peale ma nüüd naerda suudan, sest olen aastate jooksul palju vaimset, emotsionaalset ja füüsilist teraapiat saanud," sõnas ta. "Ühel hetkel olin iseenda kahvatu vari. Ma polnud mina ise. Olin siis umbes 19, käisin katoliku koolis ja minuga juhtus mitmeid hulle asju. Sain siis aru, millised täiskasvanud on. Olin väga naiivne," rääkis ta saates.

Gaga vägistajaks oli keegi vanem mees ning laulja sõnul ei rääkinud ta juhtunust mitte kellelegi ning eitas toimunud ka ise viis aastat. Gaga nentis, et polnud valmis vägistamisest rääkima ka seetõttu, et ei tahtnud, et juhtunu teda kuidagi defineerima hakkaks ning veelgi enam, et vägistajale ei langeks mingitki au tema edaspidiste saavutuste eest.

"Olgu ma neetud, kui keegi kunagi ütleb, et iga loominguline ja intelligentne tegu, mis ma tegin, jõuab välja ühe t**apeani, kes seda mulle tegi. Mina olen vastutav oma tegude eest, mina tegin oma valu ilusaks," ütles Gaga.

Vägistajat on artist hiljem näinud ühe korra toidupoes. "Olin hirmust halvatud," meenutas ta ja lisas, et olukorra teeb hullemaks asjaolu, et mees käib ringi ja väidab kõigile, et neil oli suhe. "Sa olid minust 20 aastat vanem. Ma olin laps. Kuidas see kohting oli?" ahastas Gaga.