Väljaande The Sun andmete kohaselt oli 58-aastase lavadiiva ja 30-aastase räppari armulugu üürike ning mõlemad vandusid sellest mitte sõnagi paotada. “Iga Madonna lähikondlane oli teadlik tema ja Drake’i suhtest aastal 2015. Nad teadsid, et sellest ei saa ilmselt asja, kuid nad mõlemad olid sel ajal vallalised,” rääkis allikas.

“Nende vahel oli tohutu keemia. Drake’ile on varemgi endast vanemad naisterahvad meeldinud ning seega on Madonna absoluutselt tema tüpaaž. Neil oli koos lõbus, ent see pidi rangelt saladuses püsima. Kumbki neist ei plaani seda kunagi avalikult arutada,” lisas ta.

Väidetav armuseik olevat aset leidnud vahetult enne kurikuulsat Coachella suudlust, kui popikoon ja nelja lapse ema Madonna noort lauljat oma huultega ründas. Drake’i reaktsioon oli uskumatu — ta krimpsutas nägu ning pühkis koheselt peale suudluse lõppu oma näo puhtaks. Hiljem võttis mees siiski sotsiaalmeedias juhtunu kohta sõna ning tunnistas fännidele, et tegelikult nautis ta suudlust väga: “Ärge tõlgendage mu šokki valesti! Ma sain ameleda kuninganna Madonnaga!”

Hetkel naudib Drake armuõnne 47-aastase Jennifer Lopeziga, kuid varasemalt on tema süda kuulunud näiteks Rihannale.