Tema esinejanimeks on Laura Laine ning ta esineb Studio 66 TV kompanii nime all. Tema tööülesandeks on teha otseülekandeid, mis sisaldavad endas ka striptiisi ja muid ulakusi. Vaatajad saavad talle samal ajal ka helistada ning nendega rääkida, vahendab Daily Mail.

Birbeck oli British Airwaysi stjuardess umbes kaks aastat tehes enamasti pikamaalende. Kuid stjuardessitöö oli tema jaoks liiga väsitav, veebruaris esines ta esimest korda juba täiskasvanutele mõeldud stuudios. Ka tema tööriietus vahetus kardinaalselt — univormist sai seksikas ja ulakas pesu.

“Ma ei ole üllatunud, et ta sellise töö endale valis. See on sedasorti töö millest ta on alati huvitatud olnud. Me töötasime eelmisel aastal koos ja ta ütles mulle, et kandis igal lennul endaga kaasas veebikaamerat ja sülearvutit,” paljastas väljaandele Laura pikaajaline kolleeg lennufirmast.

“Kui me hotelli jõudsime, ühendas ta kaamera arvutiga ja hakkas “esinema”. Ta tegi seda igal võimalikul vabal hetkel ükskõik millises maailma otsas. Aga soovin talle palju edu, stjuardessiks olemine polegi igaühele ja see võib kohati olla väga väsitav,” lisas endine kolleeg lõpetuseks.

Laura Laine esineb meestele ka teises täiskasvanutele mõeldud saidil MyFreeCams.com, kus saavad amatööridest tüdrukud end filmida ja raha teenida virtuaalsete žetoonide abil.

“Ta on vägagi avalikult väljas sellega mida ta raha teenimiseks teeb. Ta ütleb alati enda kohta “seksitöötaja”. Ta armastab tähelepanu. Ta lasi kaks aastat tagasi oma rindu kohendada ja peale seda hakkas ta fotosessioonidel käima,” paljastab üks Laura parimaid sõpru.

British Airways andis teada, et naine nende alluvuses ei tööta, kuid keeldub ütlemast kas naine on seda kunagi teinud. Siiski leiab sotsiaalmeediast naisest pilte, kus ta kannab justnimelt British Airwaysi univormi ja on koos teiste stjuardessidega.

Aastal 2013 toimus lennufirmas sisejuurdlus, kuna avaldati video, kus kaks British Airwaysi stjuardessi justkui end vannis pesid. Kaheksa minutit kestev video oli filmitud hotellis kahe lennu vahel. Lennufirma ütles, et keegi ei saa tõestada, et videos olnud naised töötavad nende firmas.