""HAPKOMAHi" raamatu esitlusele Tartu Rahva Raamatusse oli tulnud pea kaks korda rohkem inimesi kui Tallinnas. Päris pöörane tunne oli. Olime Beebilõustaga täitsa häppid, et selle kava olime teinud teistmoodi, uutmoodi. Ilma muusikata aga lugedes oma luuletekste a cappella. Väike värin oli ka sees, sest publikut oli väga palju ja enamus olid noored ja põnevil. Ja luule lugemine ilma mikrofonide ja ilma toetava biidita on alati väljakutse, isegi tippräpparile nagu Beebilõust. Rääkimata siis minust," vastas Kender Publiku arupärimise peale juhtunu kohta.

"Plaan oli teha nii, et esiteks mina räägin raamatust, autorist, fentanüülist ja siis loeb Beebilõust oma Vihaköne, Uulitsageenid, Mees ma näen so v***u (toim.). Ja mina siis vahele oma cypherivärsid Zen-Martist. Läks aga veidi teisiti. Korraga hakkas Rahva Raamatu rõdult üritust segama Mihkel Kunnus," kirjeldas Kender.

"See on inimene, kes üks päev enne kohtuistungite algust tegi ERRi portaalis avaliku toetusavalduse prokuratuurile, pakkudes semiootiku, kirjandusteadlase, kultuuritegelasena prokuratuurile vabatahtlikult argumente, kuidas paremini mind ja novelli UNTITLED12 rünnata," tutvustab kirjanik Kunnuse isikut. "Minul ei ole selle inimesega mitte millestki rääkida, ei loomingust, ei elust, ei narkootikumidest, mitte millestki. Mitte kunagi. Palusin keskuse turvameestel ta esitluselt eemaldada. Täpselt samamoodi käituksin ma, kui esitlusele oleks eraisikuna tulnud ja hakkanud vahele segama prokurör Lea Pähkel või oleks näiteks eraisikuna üritusele lärmama tulnud politseinik Urmet Tambre. Ma leian, et turvameeste kutsumine on ainuõige käitumine sellises olukorras. Millised seaduslikud moodused veel on? Vägivallale ei."

Turvamehed eemaldasid Kenderi sõnul Mihkel Kunnuse ja üritus läks edasi - ning läks huvitavamaks. "See episood" olevat inspireerinud Beebilõusta lennult oma kava muutma ning räppar esitas hoopis avaluuletusena oma tuntud loo “Nah sa koputad" riimid.

"Suur aitäh kõigile, kes kohale tulid, kes raamatu ostsid, suur aitäh Tartu Rahva Raamatule meie kutsumise eest, ja palun vabandust selle intsidendi pärast Mihkel Kunnusega. Aga see on tühitähi. Poe juhataja ütles, et sellist üritust, nii suure hulga publikuga ei ole nende maja enne näinud ühegi raamatuga. Ja ma võin Beebilõusta ja enda poolt kinnitada, et me pole ka mitte midagi sellist varem näinud ega teinud. See oli võimas. Respect, Tartu, ja peace," lisas Kender.

Kirjanik soovitas juhtunust eredama pildi saamiseks Publikul ära tuua Beebilõusta riimid ("Need on nii naljakad selles kontekstis!"):

Ma ei taha, ma ei taha,
Neid reeturlikke, salakavalaid pilke,
Aaa shiiit, salaga,
Sa näitasid mendile pahade pilte.
Samale pahale,
Kes väänab sind maha sa pagana hipster,
Sa tahad vöi mitte,
Kuid vägivallal täpselt sama on spikker.
Ahh, see viha on sitke.
Ahh, see viha on sitke,
Magnituud 9 palli ja skaala on Richter.
Pagan teeb trikke,
Kui toonklaasides Lada Samara
So akna taga teeb ringe,
Sest sa näitasid näpuga
Näitasid mendile pahade pilte.
L*ts, kits, ma ei koputa politsei uksele,
Koputan ribid sul kabaga sisse.

Hei na**ui sa koputad söprade, vendade, üksteise peale.
Hei na**ui sa koputad samale seale, keda koos neame.
Hei na**ui sa koputad