Kate ja William avalikustasid oma pojast värske pildiseeria, kuid loomasõbrad on raevu ajanud foto, millel George pere spanjelile jäätist söödab. Teatavasti on koerad piimatoodete suhtes äärmiselt allergilised ning rahvad on kiire kuninglikku paari hooletus käitumises süüdistama, kirjutab DailyMail.

Üks pahane Twitteri kasutaja nimetab prints Williamit lausa tõeliseks koletiseks: "Ära mitte kunagi anna koerale jäätist. Parimal juhul läheb tal kõht lahti, halvim juhul ta aga sureb!". Teine meesterahvas on aga nõutu: "Miks üritab prints George oma koera mürgitada?".

Asjatundjad hoiatavad, et piimatoodete ja šokolaadi manustamine võib koertel tekitada seedeprobleeme. "On imearmas, et prints George tahab aidata Lupol end praeguse kuumalaine ajal jahutada, aga inimesed peaksid ettevaatlikumad olema. Šokolaad võib koerte jaoks olla väga mürgine ja piimatooteid on neil väga keeruline seedida. Jäätise asemel soovitame me teha ise loomasõbralikke jahedaid maiustusi Nende valmistamine võib laste jaoks äärmiselt lõbus olla ning see on koerte jaoks ka ohutum ja palju meeldivam," annab kohaliku loomaseltsi esindaja nõu.