Penny Juniori uus raamat paljastab, et Diana oli väga paranoiline ning nägi vandenõusid igal pool, saates enda lähedalseisvatele inimestele mürgiseid sõnumeid - nende seal näiteks oma isiklikule sekretärile Patrick Jephsonile ning prints Charlesi poolt palgatud lapsehoidjale Tiggy Legge-Bourke'ile, kirjutab Daily Mail.

Tuleb välja, et isegi Camilla sai Dianalt ähvardavaid telefonikõnesid. Need kõned tehti alati keset ööd, kui Camilla oma maamajas üksi ööbis. "Ma saatsin kellegi su tapma. Nad on aias. Vaata oma aknast välja, kas Sa näed neid?" oli Diana oma mehe armukesele öelnud.

Prints Charles leidis, et suhtlemine Dianaga oli tema jaoks äärmiselt raske, eriti naise viha pärast. Ta oli täiesti kindel, et tema üle peaks keegi ööpäeva ringselt vaatama. Ta muretses tema pärast ning oli alati teisel pool telefoni olemas - kui midagi läks valesti kas tema armuafääri, laste või pressiga.

Raamatu autor kinnitab, et Diana ja Charlesi suhe ning avalik tähelepanu mõjutasid Harryt väga. Mees, kes ta on täna, on tema katkise kodu produkt. Kuigi Harry ja William olid enamus ajast internaatkoolis, ei suudetud neid tabloidide pealkirjade eest peita ning paraku pidid nad juba maast madalast ärevate pealkirjade ning avalike skandaalisega harjuma.

Charlesi ja Diana abielu ei purunenud Camilla Parker Bowlesi tõttu, naise, keda Diana kolmandaks nende abielus nimetas. See purunes, sest mõlemad abiellusid väga vale inimesega. Diana toitumishäire algas nädal pärast Charlesi abieluettepanekut, pärast mida muutus ta tujukaks, kurjaks ja kahtlustavaks ning Charles ei suutnud seda mõista.

Lisaks väidetakse raamatus, et Diana oli väga lämmatav ema olnud. Kuna printsessil endal ei olnud tõeslist ema eeskuju, ei osanud ka tema seda olla. Raamatus paljastub, et tihti oli Diana oma lastele sõbrannaks, mitte emaks ning lapsehoidjad leidsid, et neil on kolm, mitte kaks last, kelle eest hoolitseda. Diana armastas Harryt ja Williami muidugi jäägitult ning küsis neilt tihti "Kes armastab teid kõige rohkem?".