“Vau. Märt Koik on see tüüp, kes salaja kuulsusi pildistab. Aga kui sa nii kõva vend oled, siis miks sa Kroonikasse saadetud pildi alla oma nime ei pane, vaid seal on märgitud erakogu. 35 eurose vihje eest soovitan sul endal ka üks drink teha,” kritiseerib Lust Koigi postitust, viidates ebatõesele faktile, otsekui oleks näitleja paparatsopildi tegemise eest Kroonikalt raha saanud.

“Piisab sellest, et säutsud ühe pildi ja koheselt oled selle pildi nagu ise teinud. Kas te olete ajakirjanik või anonüümne netikommentaator? Uuriv ajakirjandus my ass,” reageerib Koik vastu, postitades omakorda kuvatõmmise Lusti Facebooki-rünnakust.

Edasi jätkub vaidlus juba üliveidral moel ning teemaga minnakse suisa metatasandile — kuidas keegi kellegi seinal olevalt pildilt screenshoti sai ja kas selle jagamine on sotsiaalmeedias levinud jagamisprintsiibi kuritarvitamine või mitte? Lõpetuseks solvab Lust aga suisa Märdi kooli: “Viljandi Kultuuriakadeemia on muidugi koht, kus ajakirjanduskriitikat õppida. Arvamusliider my ass.”

Pilt, mille üle kakeldakse (loe lähemalt SIIT):

Allikas: Facebook